To je to što me zanima!

Lidija: Ako još jednom čujem nekoga kako govori da ne može nositi masku, prestat ću biti fina

A što se tiče komentara da je sve ovo teorija zavjere, a maske služe ispiranju mozga, isto ne vidim u tome nekoga smisla, jer sumnjam da u takvim glavama ima mozga pa se ne trebaju bojati ispiranja mozga, kaže
Vidi originalni članak

Bivša sudionica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', Lidija Stević (39), još jednom se raspisala na Instagramu. Ovaj put se pohvalila novim hobijem - šivanjem zaštitnih maski. Također, 'oplela' je po svima koji ih ne žele nositi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- E pa dragi moji, ja vam u zadnje vrijeme šijem maske. Moglo bi se reći da sam zabrijala na šivanje i trenutno šivam one maske koje su naručili moji frendovi. Treba mi par sati da sašijem masku, jer improviziram i sama učim metodom pokušaja i pogreške. Maske su u svakom slučaju unikatne i ručno su izrađene, meni su i lijepe - započela je objavu.

Dodala je kako joj šivanje oduzima dosta vremena.

- Pa ne stignem razmišljati o ružnim stvarima kao, na primjer o tome koliko meni dragih ljudi ima covid 19 i kako će i kada pandemija završiti - poručila je.

Zatim je pratitelje na društvenoj mreži upozorila da budu odgovorni i nose maske.

POHVALILA SE Lidija iz 'Braka: 'Pametna sam i neovisna. Kažu da sam i lijepa'

- Jer ako još jednom čujem nekoga kako govori: ja ne mogu nositi masku! I ako taj netko bude velika kršna momčina, stvarno ću prestati biti fina i svašta ću mu reći. Zanima me da se opet dogodi rat, jel bi ti isti momci tako kukali da ne mogu nositi pušku? A što se tiče komentara da je sve ovo teorija zavjere, a maske služe ispiranju mozga, isto ne vidim u tome nekoga smisla, jer sumnjam da u takvim glavama ima mozga pa se ne trebaju bojati ispiranja mozga. A sve te teorije zavjere i postoje baš zbog hrpe takvih malih homemade teoretičara - zaključila je.

Podsjetimo, Lidija u showu nije pronašla srodnu dušu. Stručnjaci su je spojili sa Splićaninom Alenom Topićem (44), no nikako se nisu slagali.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • 27.11.2020.

    Alena su namjerno spojili s aždajom.Alene popričaj malo sa njima.Zašto su ti to učinili? Jer oni su,eto stručnjaci,pa su trebali znati što rade.

  • bakaslis 06.11.2020.

    Samo je ova falila u priči oko korene... Samo njen savjet je bio neophodan nakon tri milijuna doktora

  • sasa66 05.11.2020.

    Dobra bi bila za Corona redara, pa ko se nebi bojao nje?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare