To je to što me zanima!

Ljubav cvjeta: Monika Kravić i zagrebački odvjetnik se zaručili

Monika i Fran nisu tu vijest željeli komentirati, no RTL Exkluziv doznaje kako su zaruke 'pale' nakon godinu dana veze, tijekom putovanja u tropske krajeve
Vidi originalni članak

Da između Monike Kravić (39) i zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića (43) ima nešto više od prijateljstva, počelo se 'šuškati' nakon što su se na različitim događajima pojavljivali zajedno. O svojoj vezi nisu puno pričali, a ekipa RTL Exkluziva doznala je kako se par zaručio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Monika i Fran nisu tu vijest željeli komentirati, no RTL Exkluziv doznaje kako su zaruke 'pale' nakon godinu dana veze, tijekom putovanja u tropske krajeve. 

Kravić je s odvjetnikom ušla u vezu nakon propalog braka s Marijem Mamićem. U bivšem braku Monika je rodila i dvojicu sinova, Jakova i Josipa, koji su joj najvažniji muškarci u njezinom životu.

PREKINULA MEDIJSKU ŠUTNJU Monika Kravić: 'Želim da moji sinovi budu vrijedni i empatični'

- Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, i eto. To je meni sasvim dovoljno - rekla je svojedobno Monika za RTL.hr, no o bračnom krahu gotovo nikad nije govorila.

Govorila je kako je ljubav jedino što nas može istinski pokretati u životu.

- Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • sanjica81 27.02.2021.

    Monika je predivna osoba i preslatka je!! Monika želim ti svu sreću!!💞

  • StjepanValjak 27.02.2021.

    Ako je taj naporan kao otac mu neće to dugo trajati

  • medeki 27.02.2021.

    Svaka roba ima svoju cijenu, zašto spominjete tu neke šofere, nosače iz Konzuma itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare