Show

Komentari 43

Ljubav cvjeta: Monika Kravić i zagrebački odvjetnik se zaručili

Ljubav cvjeta: Monika Kravić i zagrebački odvjetnik se zaručili

Monika i Fran nisu tu vijest željeli komentirati, no RTL Exkluziv doznaje kako su zaruke 'pale' nakon godinu dana veze, tijekom putovanja u tropske krajeve

Da između Monike Kravić (39) i zagrebačkog odvjetnika Frana Olujića (43) ima nešto više od prijateljstva, počelo se 'šuškati' nakon što su se na različitim događajima pojavljivali zajedno. O svojoj vezi nisu puno pričali, a ekipa RTL Exkluziva doznala je kako se par zaručio. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Monika i Fran nisu tu vijest željeli komentirati, no RTL Exkluziv doznaje kako su zaruke 'pale' nakon godinu dana veze, tijekom putovanja u tropske krajeve. 

Kravić je s odvjetnikom ušla u vezu nakon propalog braka s Marijem Mamićem. U bivšem braku Monika je rodila i dvojicu sinova, Jakova i Josipa, koji su joj najvažniji muškarci u njezinom životu.

- Ja sam blagoslovljena mama. Imam svoja dva princa i oni su gospodari mog srca, i eto. To je meni sasvim dovoljno - rekla je svojedobno Monika za RTL.hr, no o bračnom krahu gotovo nikad nije govorila.

Zagreb: Dan najbolje Domaće glazbe u City Plaza centru

Govorila je kako je ljubav jedino što nas može istinski pokretati u životu.

- Ljubav i žrtva, ljubav su i leptirići... Za ljubav ima mjesta kod mene i nikad nisam odustala od nje. Umrla bih kad bih prestala razmišljati o ljubavi u svakom smislu.

 

 

Najčitaniji članci