Show

Komentari 14

Monika Kravić: 'Želim da moji sinovi budu vrijedni i empatični'

Monika Kravić: 'Želim da moji sinovi budu vrijedni i empatični'

Rad na sebi je prihvaćanje onoga što jesi u tom trenutku i što bi htio promijeniti. Teško mijenjamo druge, a i sebe, i za rad na sebi je potrebno vrijeme i trud, rekla je

Monika Kravić (38) odustala je od voditeljske karijere i napustila televiziju kako bi se udala za sina Zdravka Mamića (61), Marija Mamića.

Bračna idila potrajala je šest godina, dobili su dva sina, a o bračnom krahu Monika nikad nije govorila. Nakon razvoda se zaposlila na Narodnom radiju, a sada je prekinula medijsku šutnju. Među ostalim, progovorila je o svojim počecima.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj Mamić kupila selo

- Uvijek sam imala velike treme. Nemam problema pred publikom, pred ljudima ili fotoaparatom, ali nekako pred kamerom se nikome ne obraćam, a zapravo se obraćam mnogima. Sjećam se kad sam radila na televiziji uvijek sam zamišljala neku osobu kojoj pričam - otkrila je u intervjuu za Gloriju Glam.

Zagreb: Dan najbolje Domaće glazbe u City Plaza centru

Zatim je rekla kako je suvremena žena za nju bezvremenska žena koju se može staviti u svako vrijeme.

- Rad na sebi je prihvaćanje onoga što jesi u tom trenutku i što bi htio promijeniti. Teško mijenjamo druge, a i sebe, i za rad na sebi je potrebno vrijeme i trud - objasnila je.

A ona se osvrnula na svoje sinove.

 - Djecu bih voljela naučiti empatiji, da budu empatični za druge i za sebe i to je važno za istinsko zadovoljstvo jer sve drugo će doći i želim da budu vrijedni, ali to ću ih ja izdrilati - kazala je kroz smijeh.

Zagreb: Pozanti na modnoj reviji Aleksandre Dojčinović

A evo što bi poručila mlađoj sebi.

- Rekla bih joj da voli sebe i to je jako važno i ne znači da ćeš zbog toga nekog drugog voljeti manje, dapače voljet ćeš ga još i više - zaključila je Kravić.

Najčitaniji članci