To je to što me zanima!

Lom u Zadruzi: Čupala joj kosu pa krenula s udarcima po licu...

Simov je već nekoliko mjeseci u bliskom odnosu s oženjenim reperom Nenadom Aleksićem (39) poznatijim kao Sha, a brojni cimeri komentiraju kako između njih postoji i nešto više od prijateljstva
Vidi originalni članak

Krš i lom u kontroverznom realityju Zadruga. U ponedjeljak je ponovno došlo do fizičkog obračuna, ali ovaj put sukobile su se dvije natjecateljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je počelo kada je Dragana Mitrović Spasojević pred milijunima gledatelja nazvala svoju kolegicu Taru Simov (20) ljubavnicom. 

Naime, Simov je već nekoliko mjeseci u bliskom odnosu s oženjenim reperom Nenadom Aleksićem (39) poznatijim kao Sha, a brojni cimeri komentiraju kako između njih postoji i nešto više od prijateljstva. 

Riječ je o djevojci koja je godinama unazad poznata kao osoba sklona nasilnom ponašanju, ali ovaj put je prešla granicu. Draganu je pred cimerima prvo čupala za kosu, a zatim ju je dva puta udarila po licu. 

Iako su tučnjave u Zadruzi strogo zabranjene, produkcija je odlučila kako neće diskvalificirati agresivnu natjecateljicu već će je samo kazniti mjesečnim honorarom. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Iban 03.03.2021.

    Treba zatvorit tu zadrugu. Samo truju ljude sa svojin glupostima.

  • nervozni poštar 03.03.2021.

    Ne zanimaju nas vase gluposti.

  • obama terorist 03.03.2021.

    Nasilje se kaznjava svagdje,ali ama bas svagdje osim na TVu!! Pa se pitam kako zbog nasilja nije prekinuto citavo snimanje tj tko je dopustio da se to prenosi??? Aaaa to je ulicarska drzava i svakodnevne vjesti iz nje...tamo je u modi vetbalno,fizicko zlostavljanje...droga...izdivanje imena itd😂😂😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare