Show

Komentari 9

Lom u Zadruzi: Čupala joj kosu pa krenula s udarcima po licu...

Lom u Zadruzi: Čupala joj kosu pa krenula s udarcima po licu...

Simov je već nekoliko mjeseci u bliskom odnosu s oženjenim reperom Nenadom Aleksićem (39) poznatijim kao Sha, a brojni cimeri komentiraju kako između njih postoji i nešto više od prijateljstva

Krš i lom u kontroverznom realityju Zadruga. U ponedjeljak je ponovno došlo do fizičkog obračuna, ali ovaj put sukobile su se dvije natjecateljice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Sve je počelo kada je Dragana Mitrović Spasojević pred milijunima gledatelja nazvala svoju kolegicu Taru Simov (20) ljubavnicom. 

Naime, Simov je već nekoliko mjeseci u bliskom odnosu s oženjenim reperom Nenadom Aleksićem (39) poznatijim kao Sha, a brojni cimeri komentiraju kako između njih postoji i nešto više od prijateljstva. 

Riječ je o djevojci koja je godinama unazad poznata kao osoba sklona nasilnom ponašanju, ali ovaj put je prešla granicu. Draganu je pred cimerima prvo čupala za kosu, a zatim ju je dva puta udarila po licu. 

Iako su tučnjave u Zadruzi strogo zabranjene, produkcija je odlučila kako neće diskvalificirati agresivnu natjecateljicu već će je samo kazniti mjesečnim honorarom. 

Najčitaniji članci