To je to što me zanima!

Loreen će predstavljati Švedsku na Eurosongu, a evo koliko joj je bodova dodijelila Hrvatska

Članovi HRT-ova žirija bili su radijske glazbene urednice Đurđica Ivanković i Ema Gross, urednik Željko Mesar, voditelj i glazbeni urednik Dinko Komadina...
Vidi originalni članak

Hrvatska je jedina od osam zemalja koja je švedskoj pobjednici Loreen (39) dala manje od 12 bodova. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Melodifestivalenu, švedskom izboru za predstavnika Eurosonga, hrvatski žiri dao je Loreen osam bodova. Njih 12 dali su Theozu (17), koji je izveo pjesmu Mer av dig.

Članovi HRT-ova žirija bili su radijske glazbene urednice Đurđica Ivanković i Ema Gross, urednik Željko Mesar, voditelj i glazbeni urednik Dinko Komadina te urednik projekta Dora 2023. i voditelj HRT-ove delegacije Eurosong 2023. Tomislav Štengl. U eter švedskog izbora javljala se voditeljica i novinarka Zlata Mück Sušec.

NASTUPIT ĆE U PRVOM POLUFINALU Loreen će predstavljati Švedsku na Eurosongu u Liverpoolu, a o pobjednici je odlučivao i HRT

Uz Hrvatsku, na Melodifestivalenu glasali su još članovi žirija iz Australije, Belgije, Latvije, Malte, Španjolske, Njemačke i Austrije. Od početka natjecanja pretpostavljalo se da će Loreen pobijediti, a Švedska je već danima uvjerljivo vodeća na eurovizijskim kladionicama.

Švedska predstavnica je široj javnosti poznata zbog pjesme Euphoria kojom je pobijedila na Eurosongu 2012. u Bakuu. Osim Euphorije, Loreen ima brojne druge hitove kao što su Walk with Me, Neon lights, Sober, In My Head i I'm in It with You. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 2024 12.03.2023.

    Pjesma je kopija Euforije i točka. Briši koliko hoćeš 🫡

  • lots of mir 12.03.2023.

    Kojih 12 bodova ?? ha ha, sad ih Daft Punk može komotno tužit za plagijat - "Get Lucky"..osim ako se nisu prije dogovorili..

Komentiraj...
Vidi sve komentare