To je to što me zanima!

Perry svu imovinu dao djeci, a zaručnici neće ostaviti ništa?

Nakon što je prošlog tjedna Perry doživio moždani udar, u ponedjeljak je preminuo u bolnici. Uz njega su, osim zaručnice i dvoje djece, bili i bivša supruga, majka, očuh, brat, sestra i drugi bliski prijatelji
Vidi originalni članak

Preminuli glumac i legendarni Dylan iz serije 'Beverly Hills', Luke Perry, ostavio je oporuku. Kako prenosi britanski Daily Mail, Perry bi trebao svu svoju imovinu ostaviti svojoj djeci - mlađoj kćeri Sophie (18) i starijem sinu Jacku (21) koje je dobio u prvom braku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ono što je sve začudilo javnost jest činjenica da glumac navodno ništa nije ostavio svojoj zaručnici Wendy Madison Bauer (44), terapeutkinji i bivšoj glumici.

Naime, Luke i Wendy svoju su vezu dugo skrivali od javnosti i nisu se često pojavljivali zajedno, a šutjeli su čak i kad se počelo šuškati o njihovim zarukama. Kako prenose strani mediji, ona je bila uz Perryja u posljednjim trenucima njegovog života.

Podsjetimo, nakon što je prošlog tjedna Perry doživio moždani udar, u ponedjeljak je preminuo u bolnici. Uz njega su, osim zaručnice i njegove djece, bili i bivša supruga Minnie Sharp, njegova majka Ann Bennett, očuh Steve Bennett, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i mnogi drugi bliski prijatelji.

Smrt glumca kojeg je proslavila uloga buntovnika Dylana McKayja u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills' pogodila je glumački svijet, a njegovi se kolege oproštaju od njega na društvenim mrežama.

Neutješna je i njegova kolegica iz serije, Shannen Doherty (47) koja je u 'Beverly Hillsu' glumila Brendu Walsh, a bila je njegova dobra prijateljica i u privatnom životu.

- Jučer ujutro primila sam poziv koji me slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj obitelji i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo što se događa trenutno je nemoguće - napisala je glumica na društvenim mrežama i uz to objavila fotografiju s Perryjem.

Pratite nas na našem Instagram profilu

KRALJEVSKI PAR PUN IZNENAĐENJA I ŠALA: Meghan i Harry planiraju sljedeću bebu?!

Idi na 24sata

Komentari 24

  • branimir220250 06.03.2019.

    Ko bi mu pra guzicu ,da je osta živ,bivša ne , djeca pogotovo, a tarapeutkinja bi rintala do iznemoglosti❌Nije pošteno da ga hebeš da joj ništa neostavi.Pokoj duši , ali nije nikakav karakter❌

  • 06.03.2019.

    eto tu nije bilo ljubavi čim joj nije ostavio ništa,

  • _petra_ 06.03.2019.

    pa dobro i sta sad??

Komentiraj...
Vidi sve komentare