Obavijesti

Show

Komentari 24

Perry svu imovinu dao djeci, a zaručnici neće ostaviti ništa?

Perry svu imovinu dao djeci, a zaručnici neće ostaviti ništa?
10

Nakon što je prošlog tjedna Perry doživio moždani udar, u ponedjeljak je preminuo u bolnici. Uz njega su, osim zaručnice i dvoje djece, bili i bivša supruga, majka, očuh, brat, sestra i drugi bliski prijatelji

VIDEO

Preminuli glumac i legendarni Dylan iz serije 'Beverly Hills', Luke Perry, ostavio je oporuku. Kako prenosi britanski Daily Mail, Perry bi trebao svu svoju imovinu ostaviti svojoj djeci - mlađoj kćeri Sophie (18) i starijem sinu Jacku (21) koje je dobio u prvom braku.

Pokretanje videa...

01:38

Ono što je sve začudilo javnost jest činjenica da glumac navodno ništa nije ostavio svojoj zaručnici Wendy Madison Bauer (44), terapeutkinji i bivšoj glumici.

Naime, Luke i Wendy svoju su vezu dugo skrivali od javnosti i nisu se često pojavljivali zajedno, a šutjeli su čak i kad se počelo šuškati o njihovim zarukama. Kako prenose strani mediji, ona je bila uz Perryja u posljednjim trenucima njegovog života.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, nakon što je prošlog tjedna Perry doživio moždani udar, u ponedjeljak je preminuo u bolnici. Uz njega su, osim zaručnice i njegove djece, bili i bivša supruga Minnie Sharp, njegova majka Ann Bennett, očuh Steve Bennett, brat Tom Perry, sestra Amy Coder i mnogi drugi bliski prijatelji.

Smrt glumca kojeg je proslavila uloga buntovnika Dylana McKayja u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills' pogodila je glumački svijet, a njegovi se kolege oproštaju od njega na društvenim mrežama.

Neutješna je i njegova kolegica iz serije, Shannen Doherty (47) koja je u 'Beverly Hillsu' glumila Brendu Walsh, a bila je njegova dobra prijateljica i u privatnom životu.

- Jučer ujutro primila sam poziv koji me slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj obitelji i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo što se događa trenutno je nemoguće - napisala je glumica na društvenim mrežama i uz to objavila fotografiju s Perryjem.

Pratite nas na našem Instagram profilu

KRALJEVSKI PAR PUN IZNENAĐENJA I ŠALA: Meghan i Harry planiraju sljedeću bebu?!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija