To je to što me zanima!

Luna o Instagramu: Od mene je poznatiji samo Novak Đoković

Je li ova žena upravo stavila Novaka i sebe u istu rečenicu. Mene je sramota. To je totalna laž jer mnogo pjevačica ima više pratitelja, samo su neki od komentara.
Vidi originalni članak

Pobjednica druge sezone kontroverznog showa 'Zadruga', Luna Djogani (23) trenutno je glavna tema na srpskoj javnoj sceni. Nakon što joj je u reality ušla majka Anabela Atijas život joj se pretvorio u pakao, a broj fanova povećao. Doduše, i hejtera. 

Iako su gledatelji navikli na svakakve Lunine izjave, posljednja ih je toliko nasmijala da su društvene mreže zatrpali šalama na njezin račun. Naime, pobjednica Zadruge svoju popularnost usporedila je ni više ni manje nego sa slavom Novaka Đokovića. 

- Ja mislim da si ti u top deset najpraćenijih ljudi na Balkanu. U Srbiji, sigurno - rekao joj je njezin dečko Marko Miljković. Luna se složila s njegovom izjavom i dodala kako je hashtag Luna Djogani najčešće korištena oznaka, a ispred nje je samo slavni tenisač. 

Mnogi pratitelji ostali su u šoku nakon što je Luna izjavila kako je od nje popularniji samo Đoković, a komentari su 'prštali' sa svih strana. 

- Je li ova žena upravo stavila Novaka i sebe u istu rečenicu. Mene je sramota. To je totalna laž jer mnogo pjevačica ima više pratitelja - samo su neki od komentara

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kung fu panda 26.04.2020.

    Eto na članku o glumici procitah omiljenu izreku njene mame koja glasi :Što je glava praznika tk je bezobraznija!

  • nevolimgogu 26.04.2020.

    Hahahahahahaa nikad cuo za ovu

  • tetrijeb85 26.04.2020.

    Ko je to uopce?

Komentiraj...
Vidi sve komentare