To je to što me zanima!

Maja u izolaciji: 'Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo'

Iako godinama unazad radi gotovo svaki vikend, Šuput će se zbog epidemije korona virusa malo i odmoriti. Na društvenim mrežama podijelila je kako sa suprugom provodi vrijeme u izolaciji
Vidi originalni članak

Nakon što je svatovska pjevačica Maja Šuput (40) zbog opasnosti od korona virusa otkazala koncert koji je trebao biti 14. ožujka u sportskoj dvorani Novi Marof, a vjerojatno je na pozornici nećemo vidjeti dok pandemija ne prođe, posvetila se svojoj obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vrijeme provodi sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36). Na društvenim je mrežama otkrila kako provode vrijeme u izolaciji. Bračni je par zbog korona virusa počeo živjeti kao 'obični smrtnici' pa su i sami počeli kuhati. Sada je objavila fotografiju na kojoj se ona i Nenad ljube i to dok preko lica imaju navučene maske.

- Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo - napisala je Maja kratko u opis fotografije. 

PJEVAČICA U IZOLACIJI Blizu je srcu: Maja se izležava, dok iza nje visi Kitassova slika

Njezini su joj pratitelji u komentarima poručili neka se čuva u ovom razdoblju, a bilo je i onih koji su se našalili na račun njihovih maski.

- Od tebe sam očekivao rozu masku sa šljokicama i rogom jednoroga. Molim te da ispraviš tu nepravdu - jedan je od komentara ispod Majine fotografije. 

Iako godinama unazad radi gotovo svaki vikend, Šuput će se zbog epidemije malo i odmoriti. No, cijela situacija pjevačicu je zabrinula. Najviše zbog toga što je njezinim suradnicima (pratećem bendu, menadžerici, ton-majstoru, vozaču, tjelesnom čuvaru...) ovo jedini izvor zarade. Nakon što je otkazala koncert, oglasila se na društvenim mrežama.

-  Znala sam da će se dogoditi, ali baš tako brzo... Obzirom na širenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se događanja koja okupljaju velik broj ljudi. Sretno braćo muzičari jer će nas sve klepit korona po džepu - komentirala je. 

Korona virus udario je i na njezin brend Majushka. Dogovorila je suradnju s talijanskom proizvodnjom, a sada je sve to odgođeno do daljnjega. Za Gloriju je otkrila kako je pronašla nove partnere te kako s poslom nastavlja dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 20.03.2020.

    Nenad T.-Boris R. ista klasa.

  • mark13 20.03.2020.

    Glavno da se prenemažu sa maskama, koje skoro nitko u HR, osim bolnica, ne može nabavit!?!!

  • japanokinez 20.03.2020.

    Ova izolacija ti nije trebala sa tim nazovi suprugom, sada kada te često bude gledao pogotovo ujutro, svakim danom će se sve vise pitati šta mi je ovo trebalo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare