Obavijesti

Show

Komentari 11

Maja u izolaciji: 'Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo'

Maja u izolaciji: 'Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo'
5

Iako godinama unazad radi gotovo svaki vikend, Šuput će se zbog epidemije korona virusa malo i odmoriti. Na društvenim mrežama podijelila je kako sa suprugom provodi vrijeme u izolaciji

VIDEO

Nakon što je svatovska pjevačica Maja Šuput (40) zbog opasnosti od korona virusa otkazala koncert koji je trebao biti 14. ožujka u sportskoj dvorani Novi Marof, a vjerojatno je na pozornici nećemo vidjeti dok pandemija ne prođe, posvetila se svojoj obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:18

Vrijeme provodi sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36). Na društvenim je mrežama otkrila kako provode vrijeme u izolaciji. Bračni je par zbog korona virusa počeo živjeti kao 'obični smrtnici' pa su i sami počeli kuhati. Sada je objavila fotografiju na kojoj se ona i Nenad ljube i to dok preko lica imaju navučene maske.

- Ništa nas ne može spriječiti da se ljubimo - napisala je Maja kratko u opis fotografije. 

Blizu je srcu: Maja se izležava, dok iza nje visi Kitassova slika
Blizu je srcu: Maja se izležava, dok iza nje visi Kitassova slika

Njezini su joj pratitelji u komentarima poručili neka se čuva u ovom razdoblju, a bilo je i onih koji su se našalili na račun njihovih maski.

- Od tebe sam očekivao rozu masku sa šljokicama i rogom jednoroga. Molim te da ispraviš tu nepravdu - jedan je od komentara ispod Majine fotografije. 

Iako godinama unazad radi gotovo svaki vikend, Šuput će se zbog epidemije malo i odmoriti. No, cijela situacija pjevačicu je zabrinula. Najviše zbog toga što je njezinim suradnicima (pratećem bendu, menadžerici, ton-majstoru, vozaču, tjelesnom čuvaru...) ovo jedini izvor zarade. Nakon što je otkazala koncert, oglasila se na društvenim mrežama.

-  Znala sam da će se dogoditi, ali baš tako brzo... Obzirom na širenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se događanja koja okupljaju velik broj ljudi. Sretno braćo muzičari jer će nas sve klepit korona po džepu - komentirala je. 

Korona virus udario je i na njezin brend Majushka. Dogovorila je suradnju s talijanskom proizvodnjom, a sada je sve to odgođeno do daljnjega. Za Gloriju je otkrila kako je pronašla nove partnere te kako s poslom nastavlja dalje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:39

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin