To je to što me zanima!

'Majka je nagovarala oca da nas ne siluje jer smo umorne...'

La Toya Jackson već je prije dala do znanja kako je Joe seksualno zlostavljao i nju i njezinu šest godina stariju sestru Rebbie, a u intervjuu je potvrdila sve što je do tad rekla
Vidi originalni članak

Nedavno je na društvenim mrežama procurila snimka intervjua sestre Michaela Jacksona, La Toye Jackson (62) kojeg je dala 1991. u talk showu 'Live with Regis and Kathie Lee' . La Toya je nekoliko puta svog oca Joe Jacksona optuživala za navodno seksualno zlostavljanje u djetinjstvu i iživljavanju na jedanaestero braće i sestara. 

La Toya je već prije dala do znanja kako je Joe seksualno zlostavljao i nju i njezinu šest godina stariju sestru Rebbie (68)a u intervjuu je potvrdila sve što je do tad rekla. Također, La Toya tvrdi da je za sve znala njihova majka Katherine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad tvoj otac izađe iz kreveta koji dijeli s majkom i uđe u krevet sa svojom kćeri, a čuješ svoju majku kako govori 'Ne, Joe, ne večeras, umorna je, pusti je da se odmori', to te izludi - napisala je La Toya u memoarima iz 1991. godine. La Toya je navodno imala svega 11 godina kad su silovanja počela. 

- Nije to bilo samo fizičko zlostavljanje nego i mentalno i seksualno. Rebbie se odselila iz kuće sa 16 godina zbog toga - rekla je La Toya i dodala kako je Joe Jackson stalno zlostavljao Rebbie. Na pitanje voditelja je li Joe zlostavljao i njihovu sestru Janet Jackson (52), La Toya je odgovorila kako ne zna jer Janet o tome nikad nije govorila. 

- Sa mnom je počeo kad se Rebbie odselila. Živiš s tim kao da ti nešto loše radiš i neugodno ti je. Sramila sam se, cijelog života sam se sramila govoriti o tome - rekla je te dodala kako je njihova majka još 1993. posumnjala na to da Michael Jackson zlostavlja djecu. 

ISPOVIJEST ŽRTVE: 'Jackson je spavao s drugima dok sam ja plakao u sobi pored'

Njegovo jedanaestero djece nisu jedini koji su prolazili pakao s njim. Svoju je suprugu Katherine Jackson (88) varao 25 godina sa svojom tajnicom. 

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • 29.03.2019.

    za ovu obitelj je bio pakao od rođenja do smrti, otac monstrum, nedaj Bože nikome...

  • 28.03.2019.

    mnogo je ljudi imalo teško djetinjstvo pa nisu pedofili.....

  • thu 28.03.2019.

    Nemoj ti, ja ću...

Komentiraj...
Vidi sve komentare