To je to što me zanima!

'Majku su joj ubili lovci, spavala mi je u sobi, a sad Petrunjela i ja odlazimo na novu Farmu...'

Ona je jako pitoma, jako draga životinja. Kako se netko prema njoj ophodi, tako će i ona prema njemu, kaže Zoran koji s veprićem ulazi u novu sezonu reality showa...
Vidi originalni članak

Na “Farmi” ove sezone uzbuđenja ne nedostaje. Neki su već “izletjeli”, neki su ušli u sukobe, a taman kad su se uspjeli koliko-toliko prilagoditi na novi život, sprema im se novo iznenađenje...Farma uskoro dobiva sedam novih kandidata.

POGLEDAJTE VIDEO: Zoran posvojio vepricu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Od toga su šest ljudskih i jedan životinjski farmer. U reality će Šibenčanin Zoran Mikulandra (41) ući sa svojim veprićem Petrunjelom!

- Petrunjelu su našli s naslonjenom glavom na mrtvom bratu. Majke nigdje nije bilo i očito su je ubili lovci. Ovi ljudi koji su je pronašli nisu je mogli čuvati, a kako je nitko kod njih nije htio uzeti, potražili su udomitelja na internetu. Čim sam vidio sliku, u meni se nešto probudilo i sad sam ja Pepi majka - ispričao je u lipnju Mikulandra za Šibenik.in o početku ovog neobičnog prijateljstva...

Zoran dolazi iz radničke obitelji, radi od 13. godine. Imao je obrt s 18 godina, a sad se bavi dostavama. Dio godine živi na imanju u Bilicama, od kojega želi napraviti ranč i ostaviti ga u nasljedstvo, a dio godine živi u stanu u Šibeniku.

Cijeni umjetnost, ljepotu i poeziju te smatra kako je emocija važan dio života.

- Mislim da drugi farmeri mogu puno naučiti od mene što se tiče rada na imanju - govori simpatični Zoran.

I sam je vlasnik nekoliko životinja, rad na imanju mu nije stran, pa smatra kako će se dobro uklopiti u ekipu.

ZDENKA IMA IMUNITET Na Farmi se slavio rođendan, Marina postala prva duelistica

- Dovodim i Petrunjelu sa sobom u ‘Farmu’. Kod kuće ima svoju štalu i područje gdje živi - kaže Šibenčanin.

Zanima nas je li ga strah za dobrobit Petrunjele na imanju...

- Nimalo! Ona je jako pitoma, jako draga životinja. Kako se netko prema njoj ophodi, tako će i ona prema njemu - kaže Zoran, koji ju je nazvao po svojem djedu.

- Pa Petrunjela dolazi od imena Petar, a Petar mi je jako drago ime, dida jedan mi se tako zvao. Sviđa mi se jako to ime, kao i Petrunjela koje mi se urezalo još prije kada sam čuo pjesmu ‘Petrunjela’od klape Kaše. Odmah kada sam ju vidio, baš mi je nekako bila Petrunjela. To malo stvorenje mi je toliko izgledalo čarobno na prvi pogled i tako je ime došlo spontano - kaže nam za kraj.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • bubisisa 17.10.2020.

    Ne vidim nikakovu razliku...Jedino sto mi svinjce djeluje urednije.

  • 16.10.2020.

    Mogla je gica nastradati na sto drugih nacina, a najmanje je vjerojatno od lovaca osobito dok vodi mlade.

  • jamesbond7777 16.10.2020.

    ... Nebi se zacudio da je on ispekao mamu prasicu, i sad iz sazaljenja dok i ovaj ne uzraste malo patetike? A za 4mj kao pustio u divljina, bas mi ne djeluje vegan😎😎😎😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare