To je to što me zanima!

Malkovichu zabranili ulazak u kultni hotel zbog covid potvrde

Slavnom glumcu i redatelju, Johnu Malkovichu, potvrda je istekla pa zbog toga nije mogao odsjesti u luksuznom hotelu. Ipak, uspio se snaći. Nedavno je bio i u Hrvatskoj te nastupao u Lisinskom
Vidi originalni članak

Proslavljenom glumcu Johnu Malkovichu (68) zabranjen je boravak u luksuznom hotelu Danieli zbog istekle 'zelene potvrde', to jest, 'Super Green Pass' koja dokazuje je li netko cijepljen ili je prebolio COVID-19, pišu talijanske novine Il Gazzettino.

OTKRIO JE GOSTUJUĆI U ZAGREBU John Malkovich: 'Napola sam Hrvat. To je činjenica, ali nije nešto čime se posebno ponosim'

Nakon što mu je odbijen ulazak u hotel u Veneciji, morao je odsjesti u obližnjoj privatnoj rezidenciji. Naime, u Italiji je trenutačno na snazi zakon koji kaže da samo oni s dokazom o potpunom cijepljenju ili preboljenju Covida mogu pristupiti javnim prostorima. U to se ubrajaju hoteli, ali i, između ostalog, restorani, barovi i javni prijevoz.

Kako pišu talijanski mediji, Malkovich je u Veneciji bio zbog snimanja američke televizijske serije 'Ripley'. Da su glumcu odbili odsjedanje u slavnom hotelu, zbog čega je morao odsjesti u privatnoj rezidenciji, potvrdila je i talijanska novinska agencija ANSA.

 

Podsjetimo, glumac je u prosincu boravio i u Hrvatskoj povodom glazbeno scenskog performansa 'The Music Critic' u Lisinskom gdje je imao glavnu ulogu. 

Prije samog nastupa, Malkovich je za Dnevnik Nove TV prokomentirao svoje hrvatsko porijeklo i otkrio mnoge lijepe uspomene koje ga vežu za našu obalu.

- Bio sam ovdje nekoliko puta, uvijek sam uživao. U Zagrebu nisam proveo puno vremena, bio sam samo tri ili četiri puta. Ne poznajem Zagreb toliko dobro. Posjetio sam puno otoka, proputovali smo velik dio obale. Bilo je lijepo, fantastično. Išli smo na dugačko putovanje, poveo sam kolege i naše obitelji na dugo krstarenje, tri tjedna, prije nekoliko godina. Napola sam Hrvat. Točka. Koliko ja znam. Dijelom sam Škot, dijelom Francuz. To nije nešto čime bi se ponosio, niti sramio, mislim. To je činjenica - izjavio je tada slavni glumac.

OD PETKA GLEDAJTE NAŠU NOVU SERIJU 'BUKI I TARIK':

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 20.01.2022.

    Talijani kao i uvijek, pretjerivaju 😏

Komentiraj...
Vidi sve komentare