To je to što me zanima!

Mama iz Cosby showa presretna zbog oslobađajuće presude: 'Ispravila se strašna nepravda'

Rashad je igrala Billovu suprugu, odvjetnicu Claire Huxtable u 'Cosby Showu', serija koja je 80-ih prikazivala obrazovanu Afroameričku obitelj, a nedavno je imenovana dekanicom Odsjeka za umjetnost
Vidi originalni članak

Cijenjena američka glumica, Phylicia Rashad (73)  pohvalila je oslobađajuću presudu Billa Cosbyja (83) koji je u zatvoru proveo tri godine zbog seksualnog zlostavljanja. Bill je oslobođen danas, nakon što je Vrhovni sud u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji poništio presudu nižeg suda koji je 2018. osudio Billa na deset godina. 

'ne može mu se više suditi' Bill Cosby oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje iz 2015. godine: Sada je slobodan čovjek

- KONAČNO!!!! Ispravila se strašna nepravda! - napisala je na Twitteru dijeleći Billovu fotografiju.

Nedavno imenovana dekanica Odsjeka za umjetnost na povijesnom crnačkom Sveučilištu Howard podržavala je osramoćenog komičara otkako je optužen za drogiranje i zlostavljanje Andree Constand 2004. godine.

Rashad je igrala Billovu suprugu, odvjetnicu Claire Huxtable u 'Cosby Showu', seriji koja se temeljila na životu Billovom i njegove tadašnje supruge Camille. 

Tviteraši nisu čekali ni trena, čim su počeli komentirati objavu, Rashad je brže bolje onemogućila komentare.

'Kako će ona kao dekanica reagirati i odgovoriti studentici koja joj se povjeri da su je seksualno napali na fakultetu zaposlenici ili studenti? - napisala je jedna komentatorica.

-  Jedina stvar gora od  gledanja žene koja brani svog muža silovatelja je gledati ženu kako brani svog 'izmišljenog' muža -  tvitao je jedan korisnik.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nap 01.07.2021.

    50 zena ga je optuzilo nije slucajno

  • skija 01.07.2021.

    Samo corav ne vidi zasto su ga oslobodili🤮

  • 01.07.2021.

    Seriju nisam volio ali nije mi jasno zašto su mislili da bi jedan doktor mogao napraviti tako nešto...

Komentiraj...
Vidi sve komentare