Show

Komentari 9

Mama iz Cosby showa presretna zbog oslobađajuće presude: 'Ispravila se strašna nepravda'

Mama iz Cosby showa presretna zbog oslobađajuće presude: 'Ispravila se strašna nepravda'

Rashad je igrala Billovu suprugu, odvjetnicu Claire Huxtable u 'Cosby Showu', serija koja je 80-ih prikazivala obrazovanu Afroameričku obitelj, a nedavno je imenovana dekanicom Odsjeka za umjetnost

Cijenjena američka glumica, Phylicia Rashad (73)  pohvalila je oslobađajuću presudu Billa Cosbyja (83) koji je u zatvoru proveo tri godine zbog seksualnog zlostavljanja. Bill je oslobođen danas, nakon što je Vrhovni sud u američkoj saveznoj državi Pennsylvaniji poništio presudu nižeg suda koji je 2018. osudio Billa na deset godina. 

- KONAČNO!!!! Ispravila se strašna nepravda! - napisala je na Twitteru dijeleći Billovu fotografiju.

Nedavno imenovana dekanica Odsjeka za umjetnost na povijesnom crnačkom Sveučilištu Howard podržavala je osramoćenog komičara otkako je optužen za drogiranje i zlostavljanje Andree Constand 2004. godine.

Rashad je igrala Billovu suprugu, odvjetnicu Claire Huxtable u 'Cosby Showu', seriji koja se temeljila na životu Billovom i njegove tadašnje supruge Camille. 

Tviteraši nisu čekali ni trena, čim su počeli komentirati objavu, Rashad je brže bolje onemogućila komentare.

'Kako će ona kao dekanica reagirati i odgovoriti studentici koja joj se povjeri da su je seksualno napali na fakultetu zaposlenici ili studenti? - napisala je jedna komentatorica.

-  Jedina stvar gora od  gledanja žene koja brani svog muža silovatelja je gledati ženu kako brani svog 'izmišljenog' muža -  tvitao je jedan korisnik.