To je to što me zanima!

Mandžukićeva Ivana skriva se od očiju javnosti, svom Mariju je velika podrška već godinama

Ivana je bila skromna i samozatajna i dok je živjela na selu. Imala je ograničeni broj prijatelja i nije baš puno izlazila. Izbjegava glamurozne evente, a nema ni profil na Instagramu
Vidi originalni članak

Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima, kazao je Mario Mandžukić (35), prije nekoliko godina za njemački Bild.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatski reprezentativac koji je ovih dana objavio da je njegova karijera završila, već je godinama u vezi s Ivanom Mikulić (32). Ne zna se puno o njihovoj vezi, samo to da traje godinama. Ivana je bila Marijev oslonac kad mu je bilo najteže.  

U Strizivojni, nedaleko od Đakova, nogometaša su viđali u selu kad je s njom dolazio u posjet njezinoj obitelji.

- Mama Marijana radi u lokalnoj trgovini. Rodom je iz susjednog Vrpolja. Tata Željko u selo je došao nakon vjenčanja s Marijanom. Bio je vrlo vrijedan. Poginuo je 2002. godine na Kosovu gdje je radio na popravku generatora termocentrale - prisjetili su se Ivanini susjedi prije nekoliko godina za njemački Bild.

Željko Mikulić radio je na Kosovu preko jedne austrijske tvrtke, a poginuo je na radnom mjestu kad je grom udario u termocentralu.

Njena majka Marijana ostala je sama s dvije kćeri. Starija se udala za mladića iz sela, a Ivana je otišla u Slavonski Brod u srednju školu gdje je upoznala Marija. Nakon mature otišla je studirati u Zagreb. Potpisavši za njemački nogometni klub Bayern 2012. godine, Mario i Ivana preselili su se u München.

Nakon toga živjeli su i u Madridu jer je Super Mario igrao za tamošnji Atletico, a zatim i u Italiji gdje je igrao za torinski Juventus. Prošle godine nakratko je otišao u Katar gdje je igrao za tamošnji Al-Duhail, no vratio se u Milano, gdje je završio karijeru u njihovom A.C. Milanu.

Susjedi o samozatajnoj Ivani i njezinoj obitelji imaju samo riječi hvale tvrdeći kako je to uzorna obitelj koja redovito ide u crkvu i ni po čemu ne odskače od drugih. Sestre Mikulić, ističu susjedi, skromne su i lijepe djevojke, po čemu ih mještani i poznaju.

Ne čudi ih, kažu, što se Ivana ne želi eksponirati u medijima, jer je takva bila i dok je živjela u selu. Imala je ograničeni broj prijatelja i nije baš puno izlazila. Čim je naša reprezentacija ispala sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, Ivana i Mario otišli su na otok Brač gdje nogometaš ima trokatnicu.

OBJAVIO PISMO MALOM SEBI Mandžo završio karijeru: Dragi mali Mario, prepoznat ćeš da je vrijeme da kopačke idu u vitrinu

- Kupio sam je jer sam želio imati mirno mjesto za sebe, obitelj i najbliže prijatelje, no zbog obaveza ne vjerujem da ću baš previše vremena ondje provoditi - rekao je tada Mandžo, a sad kad je završio igračku karijeru, vjerojatno će ga na Braču sretati puno češće.  

Idi na 24sata

Komentari 62

  • iva. toth 06.09.2021.

    Zar ima i normalnih cura nogometaša. Ivana svaka čast na dostojanstvo.

  • jarac_26 06.09.2021.

    Žena od Duška Tošića isto tako.

  • Sanja2803 06.09.2021.

    Kako je to lijepo, sigurno su jako sretni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare