To je to što me zanima!

Manekenka Vucković debitirala kao glumica: Ulogu joj ponudili samo dva dana prije izvedbe

Pratili su svaki moj korak, repliku i zahvaljujući njima sve sam svladala. Naravno da je bilo i treme, ali čim sam izgovorila prve rečenice, sve je nestalo i krenula sam dalje, ispričala nam je Vucković
Vidi originalni članak

Glumački debi imala sam na zagrebačkom Bundeku, a “Vesela udovica” večeras se igra i u Rovinju, rekla nam je Zvona Vucković (63). Najstarija hrvatska manekenka već mjesecima pohađa satove glume u dramskoj skupini Leona Lučeva (50) i zadovoljna je kako joj ide.

POGLEDAJTE VIDEO: Manekenka iz sporta 'Despacito' doživjela svjetsku slavu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U predstavu Opere b.b. uskočila je umjesto glumice Nade Abrus (68).

- Želim se baviti glumom, to mi je izazov, stepenica više - kaže.

Ronald Braus (47) rekao joj je da je želi u podjeli samo dva dana prije izvedbe. Zvonu to nije uplašilo. Imala je iskusne mentore, redatelje i doajene hrvatskog teatra i baleta, Branku Cvitković i Dinka Bogdanića.

- Pratili su svaki moj korak, repliku i zahvaljujući njima sve sam svladala. Naravno da je bilo i treme, ali čim sam izgovorila prve rečenice, sve je nestalo i krenula sam dalje - priča nam Vucković.

ČAROLIJA S REKLAMA Kao brat i sestra su: 'Rodolpho i ja si baš dobro pristajemo'

Od modnih pista i reklama ne odustaje. I dalje radi kao manekenka, ali gluma je, ne skriva, njezinu životu dala novi smisao. Već je u Rovinju, gdje ima probe za večerašnju, 20. izvedbu 'Vesele udovice' u sklopu Festival Rovinj Art & More. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare