Obavijesti

Show

Komentari 10

Kao brat i sestra su: 'Rodolpho i ja si baš dobro pristajemo'

Kao brat i sestra su: 'Rodolpho i ja si baš dobro pristajemo'
6

Vremešni maneken Rodolpho von Blom koji je zaludio Hrvatice snima sa Zvonom Vucković, s kojom se druži i privatno

VIDEO

Model s kojim sam snimala u Barceloni je Rodolpho von Blom. Francuz koji živi u Barceloni, kaže nam Zvončica Vucković (62). Naša najstarija manekenka s njim je snimila kampanju za španjolskog dizajnera visoke mode Xsaviera Gonzalesa.

Upoznali su se u Švedskoj na snimanju za novogodišnji katalog njihove robne kuće.

- Doputovala sam u Stockholm i drugi dan za doručkom u hotelu vidim sijedog dugokosoga gospodina. Pored svih poslovnjaka u odijelima bilo mi je jasno da je on moj partner u katalogu - prisjetila se.

Doručkovali su zajedno i otišli na snimanje. Nakon toga su odradili još nekoliko snimanja jer, kaže, očito dobro pristaju jedno uz drugo. I privatno su se sprijateljili, veže ih mnogo zajedničkih stvari.

- Obožavamo konje i dobro jašemo. Volimo kuhati, putovati, imamo smisla za unutarnje uređenje. Odlično se slažemo. Njegov najbolji prijatelj kaže da smo kao brat i sestra - kaže Zvončica.

Fotografije na kojoj su sretni, nasmijani i sijedi potpisala je sa Silver Model jer su, kaže, oboje sijedi. Poruka je, ističe, jednostavna.

“Možemo biti stariji i sijedi, ali i sretni i nasmijani. Ljudi bi stvarno trebali uživati kad odu u mirovinu i pređu 60.”.

Nakon što su završili kampanju, Zvona se s prijateljima i unukom Edoardom odmara u Turskoj. Sviđa joj se to malo zabačeno selo kraj Antalije. Čeka i odgovore s nekoliko kastinga koje je odradila prije odmora. Sretna je kad nakon napornih snimanja uspije ostati dan-dva dulje i obići grad, muzeje i katedrale te probati lokalne namirnice. Prije Barcelone, koji joj je šesti veći projekt odrađen ove godine, snimala je u Palmi de Majorci editorijal za jedan finski časopis. Tajanstveno najavljuje da će u rujnu na jednom od naših otoka snimati i film. Više od toga, kaže, ne smije reći.

Iako ima zavidnu karijeru, ističe da joj se svijet otvorio tek u 40-ima. S 35 godina ošišala je kosu na centimetar i pustila da vidi što će izrasti. Željela je prestati bojiti kosu i biti prirodna. Sijeda kosa danas je njezin prepoznatljiv znak. Bilo je tad, kaže, reakcija - užasnih.

– Govorili su da ću izgledati starija sa sijedom kosom, da ću se morati jako šminkati – prisjeća se.

Andrea Vrban iz Milana vidjela je njezine fotografije. Radili su editorijal sa sijedim gospođama raznih dobi, pozvala je Zvončicu da im se pridruži i tu je krenulo. Potom su te fotografije osvanule i u Parizu pa su je zvali i u Francusku. Tad se posao zakotrljao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao