To je to što me zanima!

Marija Šerifović progovorila o incidentu: 'Ne mogu reći da se kajem, ali ne bih mijenjala to'

'Ako sam nekoga probudila, ispričavam se. Ispričavam se mom automobilu, mojim prijateljima, jer smo se svađali svi cijelu noć', poručila je pjevačica
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Marija Šerifović (37) uoči snimanja nove sezone showa 'Zvezde Granda' progovorila je o svom bijesnom ispadu usred Beograda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ne mogu reći da se kajem. Da mi je žao što sam nekoga probudila, jest. Ali, rekla bih i da ste svi vi ovdje ljudi od krvi i mesa, imate dušu, organe, emociju, pa netko to ispoljava ovako ili onako - kazala je Šerifović za Novu.rs.

- Je li primjereno, sigurno nije, ali nikada ne bih mijenjala nijedan svoj najiskreniji pokret ili potez za bilo što neiskreno, falš, fejk. To sam ja, to je to - dodala je. 

- Ako sam nekoga probudila, ispričavam se. Ispričavam se mom automobilu, mojim prijateljima, jer smo se svađali svi cijelu noć - poručila je.

NESTAŠNI CELEBRITYJI Marija Šerifović šakom udarala auto zbog prevare, a Aca Lukas pijan bježao policiji pa ga uhitili

Podsjećamo, snimka bijesnog ispada srpske pjevačice Marije Šerifović u centru Beograda krajem kolovoza proširila se društvenim mrežama. Srpski mediji su pisali kako je do sukoba došlo zbog ljubomore.

-  Marija je bila sa prijateljicom i partnericom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerica priznala prevaru. Tada je Šerifović poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila prometnu nesreću i počela histerizirati - rekao je tada izvor za Kurir.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • VLADEK72 27.09.2022.

    Koje je ovo strašilo i što radi u hrvatskim medijima.

  • zrnati sir 27.09.2022.

    to ti je jedno te isto, frajeru

  • antimunjenih 27.09.2022.

    Ja mislio da je ovo neki buzdovan a ono pisulja, svasta sigurno je lizalica,.

Komentiraj...
Vidi sve komentare