Obavijesti

Show

Komentari 21

Marija Šerifović šakom udarala auto zbog prevare, a Aca Lukas pijan bježao policiji pa ga uhitili

Marija Šerifović šakom udarala auto zbog prevare, a Aca Lukas pijan bježao policiji pa ga uhitili
10

Je*at ću ti mamu, vrištala je pjevačica te se zaletila prema automobilu, a zatim je svom snagom udarila vozilo rukom. Ovo je najnoviji incident zvijezde s ovih prostora, a radili su ih i drugi...

VIDEO

Skandaloznim ponašanjem ovi pjevači podigli su prašinu oko svoga imena. Neki su imali ispade zbog ljubomore, drugi su uhićeni jer su pijani bježali od policije. Marija Šerifović, Rasta, Aca Lukas, Buba Corelli samo su neki od nestašnih celebrityja s ovih prostora...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Uhićen Buba Corelli 00:58

Marija Šerifović

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Snimka bijesnog ispada srpske pjevačice, Marije Šerifović (37) u centru Beograda u subotu se proširila društvenim mrežama. Popularna pjevačica vrištala je i udarala šakom u svoj automobil. Osoba koja je snimila video stajala je na balkonu obližnje zgrade. Na snimci se vidi da je Marija zaustavila automobil nasred ceste, izašla van i psovala iz sveg glasa.

- Je*at ću ti mamu! - vrištala je te se zaletila prema automobilu, a zatim je svom snagom udarila vozilo rukom. Nepoznata ženska osoba cijelo vrijeme ju je smirivala.

Zagreb: Pjevačica Marija Šerifović

Srpski mediji pisali su i da je razlog takvog ponašanja pjevačice prevara. Iako i dalje nije poznato tko je ženska osoba koja je naljutila Šerifović, društvenim mrežama proširile su se razne teorije. Kako prenosi Kurir, Marija je ubrzo nakon incidenta objasnila o čemu je riječ.

- Iako se nikoga ne treba ticati, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome se trebam ispričati je mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila - rekla je pjevačica ranije.

Tko je djevojka koja je navodno prevarila Mariju Šerifović: 'Išla je za njom, pjevačica je bjesnila'
Tko je djevojka koja je navodno prevarila Mariju Šerifović: 'Išla je za njom, pjevačica je bjesnila'

Pjevačica je od siline udarca tijekom incidenta navodno slomila ruku.

Rasta

Srpski reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta (32) imao je probleme sa zakonom. Priznao je nedozvoljeno držanje više od pola kilograma skanka za osobnu upotrebu te dobio kaznu od godinu dana kućnog zatvora. Krajem siječnja prošle godine reperu je ukinut pritvor u kojem je proveo gotovo četiri mjeseca nakon uhićenja u listopadu 2020. godine.

Nakon tromjesečne istrage Višeg javnog tužiteljstva zbog sumnje da je izvršio djelo preprodaje droge, protiv njega je krajem 2020. godine podnijet optužni prijedlog za nedozvoljeno držanje droge, ali je ubrzo zaključen i sporazum o priznanju krivice. Rasta se na saslušanju u tužiteljstvu nakon uhićenja branio kako je pronađeni skank koristio za osobnu upotrebu, međutim, tužiteljstvo mu tada nije povjerovalo. 

Marija Šerifović usred Beograda šakom udarala u automobil i vrištala: 'Je**t ću ti mamu!'
Marija Šerifović usred Beograda šakom udarala u automobil i vrištala: 'Je**t ću ti mamu!'

Aca Lukas

Srpskog folkera Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Acu Lukasa (53) u siječnju prošle godine privela je policija u rutinskoj kontroli u Banjici u Srbiji, pisao je tada Telegraf.rs. Izvor je za srpske medije otkrio kako se glazbenik raspravljao s policijom i opirao uhićenju. 

- Ništa tu nije sporno. Malo sam više popio pa su me priveli. Kao i svaki drugi građanin odgovoran sam za svoje postupke - rekao je Aca tada.

Beograd: Aca Lukas i Kija Kockar optužili RTS za neregularnosti na izboru za pjesmu Eurovizije

Pjevač je, navodno, pokušao pobjeći policiji, ali mu to nije pošlo za rukom. Napravljen mu je i alkotest, ali je, prema pisanju Telegrafa.rs, odbio testiranje na drogu. Inače, folker nikada nije krio detalje iz svog privatnog života. Javno govori o privatnim problemima, ne krije ovisnost o narkoticima i kocki, a svojevremeno je i otkrio zašto mu se raspao brak sa Sonjom Vuksanović.

Marija Šerifović slomila ruku udarajući automobil: Podivljala je jer ju je prevarila djevojka?
Marija Šerifović slomila ruku udarajući automobil: Podivljala je jer ju je prevarila djevojka?

Srpski mediji pisali su i kako je glazbenik prokockao 70 milijuna eura (više od 527 milijuna kuna). Iako se čini nevjerojatno, Lukas je otkrio kako je to moguće, jer godišnje zarađuje vrtoglavu svotu novca.

- Godišnje zarađujem između milijun i pol i dva milijuna eura. Na kocki sam izgubio 70 milijuna eura, ali sam u životu zaradio više od 100 milijuna. Ja sam zapravo ozbiljan milijarder. Ni zbog čega mi u životu nije žao pa ni novca koji sam izgubio. Moj je, zaradit ću ga ponovno - ispričao je Aca ranije za srpske medije. 

Beograd: Aca Lukas predstavio novu pjesmu i ispričao se za vrijeđanje novinarke

Buba Corelli

Prošle godine u veljači uhićen je i reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Corelli (32), nakon pucnjave u sarajevskom naselju Stup. Policija ga je pronašla u automobilu koji su potom temeljito pretresli. Poznatog repera tada su teretili za kazneno djelo protiv opće sigurnosti, nošenje oružja i nanošenje teških ozljeda, prenio je Avaz detalje uhićenja svojedobno.

Corelli je tada rekao, da se našao u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu te da nikako nije povezan s događajem.

Buba se navodno već u srednjoj školi počeo družiti s sarajevskom grupom 'loših momaka', a nevolje su se samo nizale. Naime, Corelli je i ranije imao problema sa zakonom. 2019. godine osuđen je na godinu dana zatvora zbog trgovine narkoticima. Njega i Almira Bozaliju sud je teretio da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine kao članovi organizirane grupe nabavljali i prodavali hašiš, amfetamin i kanabis na području Kantona Sarajevo.

Drogu su čuvali u stanovima, poslovnim prostorima, kućama i automobilima, nakon čega su je prepakiravali u manje paketiće za uličnu prodaju. Corelli je zbog toga ranije bio u pritvoru, od lipnja 2015. do veljače 2016. godine, a s obzirom na to da mu se u izrečenu kaznu zatvora uračunalo i vrijeme provedeno u pritvoru, glazbenik je 2019. godine izbjegao zatvor te samo platio novčanu kaznu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'