To je to što me zanima!

Marijana Batinić: Nije mi žao što ne vodim 'Ljubav je na selu'

Deset odrađenih sezona sam davala sebe, putovala Lijepom našom uzduž i poprijeko, na terenu sam provela veći dio svog televizijskog života, ali nakon mojih deset sezona donijeli smo zajedničku odluku, objasnila je
Vidi originalni članak

U popularnom showu 'Ljubav je na selu' u novoj sezoni voditeljicu Marijanu Batinić (41) zamijenila je Anita Martinović (37). Iako se u medijima pisalo da je Marijani teško pao odlazak iz showa, sada je to demantirala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da demistificiram - nije mi žao, volim tu emisiju i ona je obilježila veliki dio moje karijere, ali odluka o tome da je neću više voditi pala je puno prije nego je Anita preuzela voditeljsku palicu - rekla je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

- Deset odrađenih sezona sam davala sebe, putovala Lijepom našom uzduž i poprijeko, na terenu sam provela veći dio svog televizijskog života, ali nakon mojih deset sezona donijeli smo zajedničku odluku, poslodavac i ja, da je vrijeme da prepustim voditeljsku palicu ovog projekta nekom drugom - zaključila je.

 - Sve smo dogovorili prije porodiljnog i nikada nije bila tema niti će biti da se vratim tom projektu. S jednim djetetom su mi ta putovanja padala teško, a s dvoje male djece je nemoguće raditi taj posao kvalitetno a da mi obiteljski život ne pati. Nakon dogovora, napravljen je casting i Anita Martinović postala je nova voditeljica emisije - pojasnila je.

'MASKED SINGER' Ispod maske Licitarskog Srca je voditeljica Marijana Batinić: 'Otkrila sam pjevačicu u sebi'

Batinić se posvetila drugim projektima, a nedavno smo u showu 'Masked Singer' otkrili da se upravo ona skrivala ispod maske Licitarskog srca.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • Gvozdenka 20.05.2022.

    Nije ni nama žao

  • 20.05.2022.

    Koga briga neka nisi...Ova je bar zgodna i nije naporna ka ti...Ostani di jesi...👍👍🤣😜😜

  • mariolino777 20.05.2022.

    Mislim da svi vole "voditi ljubav na selu"

Komentiraj...
Vidi sve komentare