To je to što me zanima!

Marilyn Mason: 'Nisam kriv zbog pljuvanja na snimateljicu'

Riječ je o slučaju iz 2019. godine, a u tužbi stoji da je Manson pljunuo snimateljicu, što se smatra 'nedozvoljenim fizičkim kontaktom'. Iste večeri glazbenik joj je ponovno prišao prekrio jednu nosnicu i ispuhao ogroman šmrkalj ravno na nju
Vidi originalni članak

Pjevač Marilyn Manson (52) tvrdi da nije kriv za pljuvanje na snimateljicu Susan Fountain na koncertu u New Hampshireu 2019. godine. Fountain je od glazbenika zatražila odštetu od 220 tisuća kuna.

Odvjetnici glazbenika rekli su kako je slina slavnog glazbenika slučajno pala na ruku snimateljice, a optužbe smatraju smiješnima. 

NA KONCERTU 2019. Nakon mjesec dana bijega će se predati policiji: Marilyn Manson optužen je za pljuvanje po ženi

Optužba dolazi od snimateljice čiji životopis uključuje rad s Eltonom Johnom, Cher, Aerosmith, Stevie Nicks, Tomom Pettyjem, Melissom Etheridge, Stevie Ray Vaughn, Ozzie Osborne i Patty Labelle.

Fountain kaže da je bila na pozornici kad joj je Manson prišao, stavio lice blizu kamere i pljunuo na nju. Njegova slina joj je pala na obje ruke. Snimateljica u izjavi navodi kako joj je Manson ponovno prišao, prekrio jednu nosnicu i ispuhao ogroman šmrkalj ravno na nju.

Fountain je odložila kameru i otišla do toaleta oprati ruke na kojima je bilo Mansonove tjelesne tekućine.

Manson, čije je službeno ime Brian Hugh Warner, predao se u srpnju policiji u Los Angelesu nakon što je izdan nalog za njegovo uhićenje zbog navodnog napada na Fountain 2019. godine.

KONTROVERZNI DUO Fanovi su bijesni: Kanye West najavio suradnju s Mansonom, optuženim za zlostavljanje žena

Riječ je o slučaju iz 2019. godine, a u tužbi stoji da je Manson pljunuo snimateljicu, što se smatra 'nedozvoljenim fizičkim kontaktom'.

Ovo je samo jedna u nizu pravnih nevolja za pjevača kojeg je nedavno više žena optužilo za seksualno zlostavljanje, uključujući njegovu bivšu zaručnicu, Evan Rachel Wood te glumicu Esme Bianco.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Linz 02.09.2021.

    Ljudi, stigao je 24SATA PLUS+ .....................iskoristimo priliku !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare