To je to što me zanima!

Marin je oduševio gledatelje, a opleli su po Danijeli: 'Božidar u ženskom obliku, traži im greške'

Gostima je Marin odlučio poslužiti tradicionalnu dalmatinsku večeru s manjim izletom u moderno i time je osvojio 34 boda
Vidi originalni članak

Makarski tjedan u 'Večeri za 5 na selu' otvorio je djelatnik u ugostiteljstvu Marin Rebac. Za svoja kreativna jela osvojio je večeras 34 boda. Srca publike već je osvojio pa su gledatelji stali na njegovu stranu, a smatraju i kako je trebao dobiti veće ocjene.

NOVI KANDIDATI Vratila se iz Njemačke i otvorila restoran u Makarskoj, a sada će kuhati i u 'Večeri za 5 na selu'

- Mislim da je zaslužio više bodova ali nije jer neki previše pametuju i kalkuliraju. Svakako, bravo za Marina - napisao je jedan gledatelj. 

Ubrzo se nanizalo još pozitivnih komentara 'Namjerno su mu dali manje bodova. Marine, večera ti je bila super', mišljenje je drugih. Međutim, već nakon prve večere publika je zamjerila kandidatkinji Danijeli koja će ovog tjedna kuhati posljednja.

'VEČERA ZA 5 NA SELU' Marin na meti kritika Danijele: 'Tuna je bila suha, falio mi je još jedan prilog i sve je bilo zasitno'

- Mislim da će gospođa koja kuha zadnja u petak biti dosta problematična, nekako je puna sebe - rekla je jedna gledateljica.

Drugi su se osvrnuli i na to kako je ona 'Božidar u ženskom obliku' i samo traži greške. 

Podsjetimo, Božidar je poznati osebujni kuhar koji se natjecao u '3,2,1 - Kuhaj' i 'Večera za 5 na selu' gdje je često vrijeđao kolege.

POGLEDAJTE HIT EPIZODU SPOJA NA SLIJEPO:

Idi na 24sata

Komentari 5

  • peroprco 07.02.2023.

    Danijela toliko podla i zločesta za me vjerovati

  • 07.02.2023.

    Svima treba servirati fažol i kobasice začinjene s jakim laksativom ( recimo ricinusovim uljem). Garant će svi odustati od natjecanja.

  • Garzia 07.02.2023.

    u svakom slučaju bolje da mu kaže u bebu nego da mu govori kako joj sve paše pa onda iza leđa u kameru pljuje i blati kao npr dubravko prošli tjedan. ja to poštujem! jela su izgledala fantastično, lik se stvarno potrudio ali očito je tuna bila presuha ako je tako reklo 3/4 kandidata, mislim da su ocjene opravdane iako bi ja rekao da je zaslužio 4x9 ali ok!

Komentiraj...
Vidi sve komentare