Show

Komentari 5

Marin je oduševio gledatelje, a opleli su po Danijeli: 'Božidar u ženskom obliku, traži im greške'

Marin je oduševio gledatelje, a opleli su po Danijeli: 'Božidar u ženskom obliku, traži im greške'

Gostima je Marin odlučio poslužiti tradicionalnu dalmatinsku večeru s manjim izletom u moderno i time je osvojio 34 boda

Makarski tjedan u 'Večeri za 5 na selu' otvorio je djelatnik u ugostiteljstvu Marin Rebac. Za svoja kreativna jela osvojio je večeras 34 boda. Srca publike već je osvojio pa su gledatelji stali na njegovu stranu, a smatraju i kako je trebao dobiti veće ocjene.

- Mislim da je zaslužio više bodova ali nije jer neki previše pametuju i kalkuliraju. Svakako, bravo za Marina - napisao je jedan gledatelj. 

Ubrzo se nanizalo još pozitivnih komentara 'Namjerno su mu dali manje bodova. Marine, večera ti je bila super', mišljenje je drugih. Međutim, već nakon prve večere publika je zamjerila kandidatkinji Danijeli koja će ovog tjedna kuhati posljednja.

- Mislim da će gospođa koja kuha zadnja u petak biti dosta problematična, nekako je puna sebe - rekla je jedna gledateljica.

Drugi su se osvrnuli i na to kako je ona 'Božidar u ženskom obliku' i samo traži greške. 

Podsjetimo, Božidar je poznati osebujni kuhar koji se natjecao u '3,2,1 - Kuhaj' i 'Večera za 5 na selu' gdje je često vrijeđao kolege.

POGLEDAJTE HIT EPIZODU SPOJA NA SLIJEPO:

Najčitaniji članci