To je to što me zanima!

Marin Miletić ljetuje s glumicom Kristinom Krepelom: Zaplesali na ulici, on joj podigao suknju

Iako par nastoji držati svoju vezu dalje od očiju javnosti, Miletić je u romantičnom video pokazao da se dobro zabavljaju i uživaju u zajedničkom ljetu
Vidi originalni članak

Političar Marin Miletić (42) i glumica Kristina Krepela (42) više ne kriju da su u ljubavnoj vezi, a sve otkako su ih početkom svibnja čitatelji 24sata 'uhvatili' u šetnji Maksimirom i otkrili romansu između glumice i saborskog zastupnika. Marin je sada na Instagram profilu objavio video na kojem s Kristinom veselo pleše po ulici u Voloskom, malom mjestu u Opatiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako par nastoji držati svoju vezu dalje od očiju javnosti, Miletić je u romantičnom video pokazao da se dobro zabavljaju i uživaju u zajedničkom druženju.

I dok je Marin bio ležerno odjeven, Kristina je nosila lepršavu suknju koja se podigla i otkrila joj gaćice kada ju je on zavrtio. Video je i glumica podijelila na svom Instagramu uz kratku poruku.

- Što se dogodi u Volskom, ostaje u Voloskom - poručila je Kristina.

To ih nije omelo da nasmijani uživaju u trenutku, a Marin očito češće voli podijeliti sretne trenutke sa svojim pratiteljima iako cijeni svoju privatnost.

Podsjećamo, glumica i političar ove godine su uhvaćeni u šetnji Maksimirom u Zagrebu, a na proslavu rođendana podcasta Ane Radišić su došli zajedno držeći se za ruke. Par je izgledao vrlo zaljubljeno, a kasnije su pali i poljupci. Time su potvrdili šuškanja o vezi.

NE MOGU JE SLOMITI Kristina Krepela: 'Haker je baš neumoljiv, opet to radi. Sve uspomene sad nosim u srcu'

- Svi znaju da nikad nisam previše pričala o svom životu. Privatno je privatno i po tom pitanju sam diskretna i povučena osoba, tako da to držim za sebe. Moj privatni život je moja oaza i moje utočište - rekla nam je glumica tada.

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI

Idi na 24sata

Komentari 149

  • axl444 10.08.2022.

    "Što se dogodi u Volskom, ostaje u Voloskom"??? Kao da kažeš "što se dogodi u Zagrebu, ostaje u Zadru" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • LynnB 10.08.2022.

    Ništa nemam protiv da si ljudi nađu novog partnera nakon tragične životne situacije, dapače. No, kod ovoga je očito bilo dovoljno pola godine istugovati (ne znam kako je to uopće moguće) i već s drugom početi viđati. Bit će da ti veeeliki vjernici brže zacjeljuju, a i Krepala je izgleda baš nasrnula i zagrizla.

  • reala1 09.08.2022.

    Sramotni..

Komentiraj...
Vidi sve komentare