Obavijesti

Show

Komentari 149

Marin Miletić ljetuje s glumicom Kristinom Krepelom: Zaplesali na ulici, on joj podigao suknju

Marin Miletić ljetuje s glumicom Kristinom Krepelom: Zaplesali na ulici, on joj podigao suknju
7

Iako par nastoji držati svoju vezu dalje od očiju javnosti, Miletić je u romantičnom video pokazao da se dobro zabavljaju i uživaju u zajedničkom ljetu

Političar Marin Miletić (42) i glumica Kristina Krepela (42) više ne kriju da su u ljubavnoj vezi, a sve otkako su ih početkom svibnja čitatelji 24sata 'uhvatili' u šetnji Maksimirom i otkrili romansu između glumice i saborskog zastupnika. Marin je sada na Instagram profilu objavio video na kojem s Kristinom veselo pleše po ulici u Voloskom, malom mjestu u Opatiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Iako par nastoji držati svoju vezu dalje od očiju javnosti, Miletić je u romantičnom video pokazao da se dobro zabavljaju i uživaju u zajedničkom druženju.

I dok je Marin bio ležerno odjeven, Kristina je nosila lepršavu suknju koja se podigla i otkrila joj gaćice kada ju je on zavrtio. Video je i glumica podijelila na svom Instagramu uz kratku poruku.

- Što se dogodi u Volskom, ostaje u Voloskom - poručila je Kristina.

To ih nije omelo da nasmijani uživaju u trenutku, a Marin očito češće voli podijeliti sretne trenutke sa svojim pratiteljima iako cijeni svoju privatnost.

Podsjećamo, glumica i političar ove godine su uhvaćeni u šetnji Maksimirom u Zagrebu, a na proslavu rođendana podcasta Ane Radišić su došli zajedno držeći se za ruke. Par je izgledao vrlo zaljubljeno, a kasnije su pali i poljupci. Time su potvrdili šuškanja o vezi.

Kristina Krepela: 'Haker je baš neumoljiv, opet to radi. Sve uspomene sad nosim u srcu'
Kristina Krepela: 'Haker je baš neumoljiv, opet to radi. Sve uspomene sad nosim u srcu'

- Svi znaju da nikad nisam previše pričala o svom životu. Privatno je privatno i po tom pitanju sam diskretna i povučena osoba, tako da to držim za sebe. Moj privatni život je moja oaza i moje utočište - rekla nam je glumica tada.

Zagreb: Zaljubljeni Marin Miletić i Kristina Krepela na partyju povodom 2. rođendana podcasta Ane Radišić

POGLEDAJTE VIDEO: ROZGA O TREMI