To je to što me zanima!

Mario vježbao u crkvi, htjeli ga tužiti, a sad se fotka sa Stojićem

Svećenik Damir Stojić, koji je prijetio da će Valentića prijaviti jer je vježbao u crkvi, u srijedu navečer je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj njih dvojica nasmijani zajedno poziraju
Vidi originalni članak

Glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40), ovih je dana upao u prostor crkve Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u znak prosvjeda protiv mjera Stožera o zatvaranju teretana i fitness centara. Sa sportašem Šimunom Cimermanom tamo je počeo vježbati, a unijeli su i ergometar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mario je video obrisao jer su ga na društvenim mrežama krivo shvatili. Rekao nam je kako je kritika bila upućena Stožeru, koji bi svima trebao dopustiti tjelovježbu u ovom razdoblju, naravno, uz mjere opreza. Ispričao se onima koje je svojim činom povrijedio. 

- Ispričavam se svima koje sam povrijedio. Žao mi je zbog toga, pa i ja sam vjernik. 'Piknuli' smo u krivo mjesto, ali nije to bila namjera - zaključio je Valentić.

Svećenik Damir Stojić, koji je prijetio da će Valentića prijaviti jer je vježbao u crkvi, u srijedu navečer je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj njih dvojica nasmijani zajedno poziraju. Istu fotografiju objavio je i Mario na svom Instagramu.

NALJUTIO GA VALENTIĆ Don Stojić o vježbanju u crkvi: Ovo je povreda svetog prostora

- Iskrenost, dobrota i mir. Hvala don Stojiću - napisao je Mario u opisu fotke, dok je don Stojić poručio: 

- Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala.  

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Idi na 24sata

Komentari 142

  • zeljkomalnar 03.12.2020.

    Bas predivno,u ovim crnim vremenima,malo ljubavi,predivan gay par hhahaahaa

  • Selo_malo 03.12.2020.

    Preobraćenje, samo je pitanje koga i u što?

  • ajmo.samo.jako 03.12.2020.

    Živa istina : ----Ugostitelji tvrde : "Birtije su religijski objekti! "-Šank je oltar, sjaji i svi žele do njega..... -Često se spominju Isus, Bog, otac, majka......... -Poslužuje se vino .......-Drže se propovjedi........ -Gosti se ispovjedaju a nisu rijetka niti ukazanja.....😂😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare