Show

Komentari 142

Mario vježbao u crkvi, htjeli ga tužiti, a sad se fotka sa Stojićem

Mario vježbao u crkvi, htjeli ga tužiti, a sad se fotka sa Stojićem

Svećenik Damir Stojić, koji je prijetio da će Valentića prijaviti jer je vježbao u crkvi, u srijedu navečer je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj njih dvojica nasmijani zajedno poziraju

Glumac, model i fitness trener Mario Valentić (40), ovih je dana upao u prostor crkve Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu u znak prosvjeda protiv mjera Stožera o zatvaranju teretana i fitness centara. Sa sportašem Šimunom Cimermanom tamo je počeo vježbati, a unijeli su i ergometar. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Mario je video obrisao jer su ga na društvenim mrežama krivo shvatili. Rekao nam je kako je kritika bila upućena Stožeru, koji bi svima trebao dopustiti tjelovježbu u ovom razdoblju, naravno, uz mjere opreza. Ispričao se onima koje je svojim činom povrijedio. 

- Ispričavam se svima koje sam povrijedio. Žao mi je zbog toga, pa i ja sam vjernik. 'Piknuli' smo u krivo mjesto, ali nije to bila namjera - zaključio je Valentić.

Svećenik Damir Stojić, koji je prijetio da će Valentića prijaviti jer je vježbao u crkvi, u srijedu navečer je na Facebooku objavio fotografiju na kojoj njih dvojica nasmijani zajedno poziraju. Istu fotografiju objavio je i Mario na svom Instagramu.

- Iskrenost, dobrota i mir. Hvala don Stojiću - napisao je Mario u opisu fotke, dok je don Stojić poručio: 

- Danas sam stekao novog prijatelja! Bogu hvala.  

 

DAJTE GLAS FAVORITU I POŠALJITE GA U FINALE RAP CAMPA!

Najčitaniji članci