To je to što me zanima!

Marisol se jako ponosi svojom naslovnicom u izdanju 24sata

VOLI HRVATSKU Erika Buenfil na Twitteru je sa svojim brojnim fanovima podijelila fotografiju tjednika Café24, u kojem je dala ekskluzivni intervju. Oduševljena je time
Vidi originalni članak

Zbog snimanja serije ‘La Gata’ još ne znam kad ću na godišnji, ali rado bih sa sinom došla na ljetovanje k vama, rekla je meksička glumica u prošlotjednom broju Café24.

Otkad se prije 17 godina prikazivala “Marisol” na HTV-u, Erika Buenfil (49) u kontaktu je s hrvatskim obožavateljima. Jedna od njih javila joj je na društvenoj mreži da je izašla na naslovnici 24sata. Glumica je svakodnevno aktivna na Twitteru, na kojemu ima više od 310.000 prijatelja, i odmah je podijelila fotografiju naslovnice. Osamdeset njenih prijatelja podijelilo je tu objavu na profilima.

Na kućnu adresu u Ciudad de Méxicu ovih dana zvijezdi sapunica stiže i tiskani primjerak tjednika. Godinama arhivira sve intervjue iz meksičkih i svjetskih medija, pa će svoje mjesto imati i razgovor za tjednik koji izlazi besplatno petkom uz 24sata. Erika Buenfil intervju nam je dala pretprošlog ponedjeljka, jutro nakon što je na meksičkim Emmyjima trijumfirala i osvojila čak četiri nagrade, pa i onu za najbolju glavnu žensku glumicu u dramskoj seriji.

- Kao što Leo DiCaprio čeka svoj Oscar, čekala sam i ja svoj TVyNovelas, koji je prestižna nagrada u Latinskoj Americi za dostignuća u TV produkciji. Moj sin Nicolás (9) i ja cijeli dan primamo čestitke - kazala nam je tad. Istog dana, uz svoju fotografiju na Café24, na Twitteru je podijelila i naslovnicu sa svim dobitnicima TVyNovelasa.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • snoopylove4ever 04.04.2014.

    Isuuuuuseeeeee božee draaagiiii, di ovu babuskaru spominjete i još sami sebe hvalite......:SSSSSS

  • black_cat 04.04.2014.

    ahahha,,,mora da joj je to bila i jedina naslovnica preko velike bare.... sigurno se zato sa sjetom tog i sjeća:))

  • Amaya 04.04.2014.

    sjećam se da mi je susjeda apaurine pila zbog Marisol, ova stalno plakala, a susjeda osjetljiva žena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare