Show

Komentari 33

Marisol se jako ponosi svojom naslovnicom u izdanju 24sata

Marisol se jako ponosi svojom naslovnicom u izdanju 24sata

VOLI HRVATSKU Erika Buenfil na Twitteru je sa svojim brojnim fanovima podijelila fotografiju tjednika Café24, u kojem je dala ekskluzivni intervju. Oduševljena je time

Zbog snimanja serije ‘La Gata’ još ne znam kad ću na godišnji, ali rado bih sa sinom došla na ljetovanje k vama, rekla je meksička glumica u prošlotjednom broju Café24.

Otkad se prije 17 godina prikazivala “Marisol” na HTV-u, Erika Buenfil (49) u kontaktu je s hrvatskim obožavateljima. Jedna od njih javila joj je na društvenoj mreži da je izašla na naslovnici 24sata. Glumica je svakodnevno aktivna na Twitteru, na kojemu ima više od 310.000 prijatelja, i odmah je podijelila fotografiju naslovnice. Osamdeset njenih prijatelja podijelilo je tu objavu na profilima.

Na kućnu adresu u Ciudad de Méxicu ovih dana zvijezdi sapunica stiže i tiskani primjerak tjednika. Godinama arhivira sve intervjue iz meksičkih i svjetskih medija, pa će svoje mjesto imati i razgovor za tjednik koji izlazi besplatno petkom uz 24sata. Erika Buenfil intervju nam je dala pretprošlog ponedjeljka, jutro nakon što je na meksičkim Emmyjima trijumfirala i osvojila čak četiri nagrade, pa i onu za najbolju glavnu žensku glumicu u dramskoj seriji.

- Kao što Leo DiCaprio čeka svoj Oscar, čekala sam i ja svoj TVyNovelas, koji je prestižna nagrada u Latinskoj Americi za dostignuća u TV produkciji. Moj sin Nicolás (9) i ja cijeli dan primamo čestitke - kazala nam je tad. Istog dana, uz svoju fotografiju na Café24, na Twitteru je podijelila i naslovnicu sa svim dobitnicima TVyNovelasa.