To je to što me zanima!

Marko 'zakopčao' žiri, s Majom se ponosi: Stojim pored kraljice

Stilist Marko Grubnić svake emisije pomno osmišljava stajling svojim damama. Ovoga puta 'zakopčao' je Nives i Indiru te nisu imale dekolte za razliku od prethodnih nekoliko puta, dok je Šuput pokazala gola ramena
Vidi originalni članak

Dok se prethodnih nekoliko emisija showa 'Tvoje lice zvuči poznato' raspravljalo, ali i kladilo tko će imati veći dekolte - voditeljica Maja Šuput Tatarinov (41) ili članice žirija Indira Levak (47) i Nives Celzijus (38), čini se kako je sada došao red na to da sakriju svoje obline.

POGLEDAJTE VIDEO: Marko Grubnić stilizira Indiru, Maju i Indiru u 'Tvoje lice zvuči poznato'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov stilist Marko Grubnić (38) svake emisije pomno im osmišljava stajling. Ovoga puta 'zakopčao' je Nives i Indiru te nisu imale dekolte za razliku od prethodnih nekoliko puta, dok je Maja Šuput pokazala gola ramena. 

- Mislim da je pravo vrijeme da upalite televiziju i udobno se smjestite ispred vaših malih ekrana jer uskoro kreće 'Tvoje lice zvuči poznato' - napisala je Nives uz fotografiju iz studija.

Imala je kratku crnu haljinu sa zlatnim točkicama i visokim ovratnikom. Upitala je pratitelje kako im se sviđa njezina večerašnja odjevna kombinacija.

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO Neda Parmać pokazala figuru i pobijedila: 'Bolje nego u spotu'

- Prelijepa kao i uvijek - pisali su joj.

Indira je unijela 'malo boje' na set. Imala je haljinu sa šarenim prugama, a kao ni njezinoj kolegici Nives, pjevačici dekolte ovoga puta nije došao do izražaja. 

Maja je na crnu haljinu, koja se širi prema dolje, imala i crni remen, a Marko je posebno bio ponosan na nju.

- Naši trenuci sa scene. Luksuz stajanja pored ove kraljice - napisao je Marko uz fotografiju 'iza kulisa'. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Žuži. 26.10.2020.

    neka kaže tko šta hoće,ali ima ukusa.Meni se Maja sviđa,šta god da obuče,Nives isto.Odlično ih oblači.

  • VLADEK72 26.10.2020.

    Indira, Nives i Maja su lijepe žene i izgledale bi puno ljepše da si same odaberu odjeću u standardnom dućanu. Ovako muče i sebe i nas noseći ova Mačkova proseravanja.

  • Fighter for Justice 26.10.2020.

    Ovo nije šou za žene koje vole muškarce a ni za muškarce koji vole žene. Mislim da nije ni za mladu populaciju -18. Oblačenje i pjevanje muškaraca u žene i obrnuto ne pridonosi ništa pozitivno društvu ni natalitetu protiv kojeg se bori EU

Komentiraj...
Vidi sve komentare