To je to što me zanima!

MasterChef: I. Čulinović molit će ribu da joj kaže svoje ime

Celebrity kandidati će u Stres testu trebati napraviti što vjerniju kopiju onog jela koje izabere pobjednik Testa osjetila. Morat će dobro ´naoštiriti´ svoje okusne pupoljke
Vidi originalni članak

Nakon Testa osjetila u kojem će netko od kandidata izboriti pobjedu prepoznavajući najveći broj riječne i morske ribe, pred kandidate u najpoznatijoj reality kuhinji stiže još jedan Stres test.

- Ne znam hoće li nam dijeliti šamare ili će nas žiri plašiti po studiju. Ne znam, oni će sigurno smisliti nešto jednostavno. U tome i jest čar tog paradoksa kod kuhanja, što su zapravo jednostavne stvari zapravo najkompliciranije - najavit će svoja očekivanja Ranko. 

Celebrity kandidati će u Stres testu trebati napraviti što vjerniju kopiju onog jela koje izabere pobjednik Testa osjetila. Morat će dobro ´naoštiriti´ svoje okusne pupoljke kako bi što bolje zapamtili okuse jela jer u receptu neće biti sve objašnjeno do najsitnijeg detalja. Budući da će raditi repliku zadanog jela, osim izgleda će biti jako bitna prezentacija i izgled jela.

Tko će opasno gubiti bitku s vremenom te kome će sve zbog toga žiri malo ipak morati pogledati kroz prste i zaobići pravila? Hoće li pobjednik Testa osjetila jelo birati za sebe, za ekipu ili pak metodom ´eci-peci-pec´, tko će u kuhinji moliti krunicu i kome će odabrano jelo biti posljednje u MasterChef kuhinji, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

Irina Čulinović molit će ribu da joj kaže svoje ime

Radijska voditeljica Irina Čulinović poslužit će se neobičnom metodom kako bi u Testu osjetila ostvarila što više točnih odgovora te izmamila osmijehe na licima žirija i gledatelja. Osim vida i opipa, neke će vrste ribe pokušati prepoznati i svojim njuhom. No, kod jedne ribe će se posebno zadržati. Nagnut će se nad nju i upitati je: ´Ti ljubavi, prekrasna si! Kako ti je ime?´, ali predmet njezinog obožavanja će doslovno ´šutjeti kao riba´. 

- Reci mi kako se zoveš, molim te. Reci kako se zoveš. Ako ništa, napisat ćemo Nemo 1, Nemo 2, Nemo 3 - našalit će se za vrijeme izazova. 

Tko će se još, osim Irinine, poslužiti ovakvim metodama pogađanja i kakve je još šale zbijala simpatična četvorka u najpoznatijoj reality kuhinji, ne propustite saznati u novom izdanju Celebrity MasterChefa. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare