Obavijesti

Show

Komentari 0

MasterChef: I. Čulinović molit će ribu da joj kaže svoje ime

MasterChef: I. Čulinović molit će ribu da joj kaže svoje ime
4

Celebrity kandidati će u Stres testu trebati napraviti što vjerniju kopiju onog jela koje izabere pobjednik Testa osjetila. Morat će dobro ´naoštiriti´ svoje okusne pupoljke

VIDEO

Nakon Testa osjetila u kojem će netko od kandidata izboriti pobjedu prepoznavajući najveći broj riječne i morske ribe, pred kandidate u najpoznatijoj reality kuhinji stiže još jedan Stres test.

- Ne znam hoće li nam dijeliti šamare ili će nas žiri plašiti po studiju. Ne znam, oni će sigurno smisliti nešto jednostavno. U tome i jest čar tog paradoksa kod kuhanja, što su zapravo jednostavne stvari zapravo najkompliciranije - najavit će svoja očekivanja Ranko. 

Celebrity kandidati će u Stres testu trebati napraviti što vjerniju kopiju onog jela koje izabere pobjednik Testa osjetila. Morat će dobro ´naoštiriti´ svoje okusne pupoljke kako bi što bolje zapamtili okuse jela jer u receptu neće biti sve objašnjeno do najsitnijeg detalja. Budući da će raditi repliku zadanog jela, osim izgleda će biti jako bitna prezentacija i izgled jela.

Tko će opasno gubiti bitku s vremenom te kome će sve zbog toga žiri malo ipak morati pogledati kroz prste i zaobići pravila? Hoće li pobjednik Testa osjetila jelo birati za sebe, za ekipu ili pak metodom ´eci-peci-pec´, tko će u kuhinji moliti krunicu i kome će odabrano jelo biti posljednje u MasterChef kuhinji, ne propustite saznati već ove nedjelje na Novoj TV.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Irina Čulinović molit će ribu da joj kaže svoje ime

Radijska voditeljica Irina Čulinović poslužit će se neobičnom metodom kako bi u Testu osjetila ostvarila što više točnih odgovora te izmamila osmijehe na licima žirija i gledatelja. Osim vida i opipa, neke će vrste ribe pokušati prepoznati i svojim njuhom. No, kod jedne ribe će se posebno zadržati. Nagnut će se nad nju i upitati je: ´Ti ljubavi, prekrasna si! Kako ti je ime?´, ali predmet njezinog obožavanja će doslovno ´šutjeti kao riba´. 

- Reci mi kako se zoveš, molim te. Reci kako se zoveš. Ako ništa, napisat ćemo Nemo 1, Nemo 2, Nemo 3 - našalit će se za vrijeme izazova. 

Tko će se još, osim Irinine, poslužiti ovakvim metodama pogađanja i kakve je još šale zbijala simpatična četvorka u najpoznatijoj reality kuhinji, ne propustite saznati u novom izdanju Celebrity MasterChefa. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje