To je to što me zanima!

Matt Damon priznao: To mi je najgori film koji sam snimao, a zbog njega mi se kći još ruga...

Yimou je svjesno snimao ono što je smatrao holivudskim filmom i što su ga njegovi holivudski partneri uvjerili da žele. Upravo se tako događaju katastrofe, objasnio je glumac
Vidi originalni članak

Matt Damon (52) ne može pobjeći od svog najgoreg filma, pogotovo zato što mu se njegova kći i danas ruga zbog te uloge.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Glumac je gostovao u 'WTF Podcastu' pa je priznao kako najgorim svojim filmom smatra 'The Great Wall' iz 2016. godine. Priča je to o europskim plaćenicima koji traže oružje u Kini 11. stoljeća, a na kraju pomažu u borbi protiv valova invazije vanzemaljaca.

Matt je rekao da je želio raditi na filmu jer je obožavatelj redatelja Zhanga Yimoua (73), ali je vrlo brzo shvatio da to neće biti dobro iskustvo nakon što je na snimanju označio nešto čime nije bio zadovoljan.

NOVI PROJEKT Ben Affleck i Matt Damon opet su udružili snage, a za sve je kriv legendarni Michael Jordan

Glumcu je preko prevoditelja rečeno da se 'redatelj slaže s njim, ali da je ovo holivudski film', a Damon je shvatio da snima film kakav su htjeli vidjeti voditelji holivudskih studija.

- Yimou je svjesno snimao ono što je smatrao holivudskim filmom i što su ga njegovi holivudski partneri uvjerili da žele. Upravo se tako događaju katastrofe - objasnio je Matt.

- Rekao sam: 'Molim te, reci mu da sam došao ovamo da glumim u jednom od njegovih filmova - dodao je dalje.

AFFLECK SLAVI 50. ROĐENDAN Triput se liječio od alkoholizma, a film inspiriran njegovim ocem domarom donio mu je Oscara

Redatelj koji radi kompromise oko svoje vizije zbog snimanja 'holivudskog' filma najčešće nije dobar znak za ljude koji rade na filmu, a Damonovi strahovi pokazali su se opravdanima.

Glumac je mislio da se prijavljuje za film poput 'Lawrence of Arabia' ili 'Dances With Wolves' o 'nekakvom autsajderu koji dolazi u novu kulturu', ali to zapravo nije bilo tako.

Međutim, Mattov najoštriji i najustrajniji kritičar bila je jedna od njegovih kćeri koja je odbila nazvati film punim imenom, već ga zove samo 'The Wall', izostavljajući srednju riječ u naslovu jer kako mu je poručila - 'nema ničeg sjajnog i velikog u tom filmu'.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU NOVE SEZONE SERIJALA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 3

  • bree77 12.04.2023.

    Imaš ti i gorih filmova ajde.....ovaj je još bio simpatičan

Komentiraj...
Vidi sve komentare