To je to što me zanima!

Matt LeBlanc neprepoznatljiv s bradom: 'Tko je ovaj čovjek?'

Glumac se kod Jimmyja Kimmela pojavio kako bi razgovarali o njegovoj novoj seriji 'Man With a Plan', ali više reakcija od same serije izazvao je njegov novi imidž
Vidi originalni članak

Holivudski glumac i bivši 'Prijatelj' pojavio se na gostovanju u emisiji Jimmyja Kimmela (51), a tom prigodom prezentirao je novi imidž koji je mnoge iznenadio. 

- Wow, tko je ovaj čovjek? Neprepoznatljiv si - pisali su mu fanovi, zbunjeni Mattovim izgledom, miljama daleko od izgleda iz dana Joeyja Tribianija. 

IZGLEDA PRESTARO Matt LeBlanc: Obožavatelji me pitaju jesam li ja Joeyev otac

Matt LeBlanc (51) se kod poznatog voditelja pojavio kako bi razgovarali o njegovoj novoj seriji 'Man With a Plan', ali više reakcija od same serije izazvao je njegov novi look. Glumca smo navikli gledati uredno obrijanog, ali čini se da se Matt odlučio na promjenu. 

LeBlanc je nedavno promijenio i svoj način života te je odlučio napustiti Top Gear, BBC-jevu dokumentarnu seriju o automobilima, na žalost mnogobrojnih fanova serijala, a povukao se nakon tri snimljene sezone. 

- Učinio sam to zbog obitelji i prijatelja. Snimanja su izrazito zahtjevna i previše su me udaljila od ljudi koje volim - izjavio je svojedobno Matt razočaranim fanovima i zahvalio im za podršku. 

ANA PAOLA BAHATIM STAVOM RAZLJUTILA SVE U SHOWU: 'Jesi li ti dovoljno bogat za nju?'

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Biser_2 14.03.2019.

    I dalje dobarrrr

  • 14.03.2019.

    How you doin'?

  • Ivy-69 14.03.2019.

    On stari sa stilom i baš mu paše

Komentiraj...
Vidi sve komentare