To je to što me zanima!

Maya Berović Sevki je preotela njezina vjernog modnog stilista

Zanimljivo je da su Mayu prozvali Sevinom najvećom rivalkom nakon što je lani za svirku u Užicama prodala deset puta više karata od Severine na Zlatiboru, koja ih je prodala svega 300
Vidi originalni članak

Tomica Petrović se vratio u Severinin (48) tim kao njezin stari-novi menadžer, ali ne i modni stilist Petar Trbović, koji je sa Sevom radio 12 godina.

POGLEDAJTE VIDEO: Severina i bivši menadžer ponovno surađuju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dao joj je otkaz u jeku priprema turneje ‘Dobrodošao u klub’, navodno zbog nenalaženja zajedničkog jezika sa Sevinim suprugom Igorom Kojićem (32), koji joj je nakon Tomice postao menadžer.

Nakon koncerta u Splitu, Trbović je prozvao njezine nove stiliste za krađu ideja za outfite. Nedavno je počeo stilizirati sarajevsku pjevačicu Mayu Berović (33).

Zanimljivo je da su nju prozvali Sevinom najvećom rivalkom nakon što je lani za svirku u Užicama prodala deset puta više karata od Severine na Zlatiboru, koja ih je prodala svega 300.

PIŠU SRPSKI MEDIJI 'Severina želi sudski razvod od Igora, a on je moli da razmisli'

- Severina je žena koja ima mnogo hitova, sjajno izgleda za svoje godine i ima karizmu kojom plijeni pozornost. Slušala sam neke pjesme s novog albuma, imam nekoliko favorita. O popularnosti ne želim suditi, svaka od nas ima svoju publiku - rekla nam je tad Maya.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • faithless 25.07.2020.

    Žena a nesposobna sama sebi odjeću izabrati, možeš zamisliti kakva je u kuhinji lok

  • Selo_malo 25.07.2020.

    U Užicama? Bivše Titove Užice? Hahahahahahaha. Zar se estradni uspjeh mjeri prodajom karata za nastup u toj pripi***ni?! Prestrašno!

  • bree77 25.07.2020.

    Nebitno ionako nema koncerata, sve mrtvo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare