To je to što me zanima!

Megan Fox o zlostavljanju: Bilo mi je 15 i plesala sam u bikiniju

Intervju je izazvao zgražanje javnosti jer su je voditelj i publika, umjesto da joj pruže podršku, ismijali njezine riječi. Kad se publika počela smijati, Megan je dodala: 'Tada sam bila u osmom razredu'
Vidi originalni članak

Megan Fox (34) je prije jedanaest godina gostovala u emisiji komičara Jimmyja Kimmela (52), a on se ovih dana širi društvenim mrežama. Glumica je progovorila o seksualnom uznemiravanju koje je doživjela kad je imala 15 godina. Film u kojem je tad glumila režirao je Michael Bay (55).

POGLEDAJTE VIDEO: Kevin Spacey zlostavljao muškarca?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu Zločesti dečki. Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bay je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloljetna i da ne mogu piti alkohol. Njegovo rješenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini namoči - ispričala je Megan. 

Intervju je izazvao zgražanje javnosti jer su je voditelj i publika, umjesto da joj pruže podršku, ismijali njezine riječi. Kad se publika počela smijati, Megan je dodala: 'Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Michaela Baya'.

- Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako potisnuti te misli - rekao je tada Kimmel, a mnogi su tu izjavu iskritizirali i nazvali je 'dnom dna'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ponosna slavonija 23.06.2020.

    Ko te tjero lutkice dok si davala šakom i kapom da ne tetkom primjeri tada je bilo sve super. Danas si izrabljivana a za deset godina i ti ćeš reći da te netko silovao.

  • 23.06.2020.

    yebate,nevjerojatno pa u tom holivudu svi bili zlostavljani😕

  • mily 23.06.2020.

    e moja Megan, da nisi tada plesala (nitko te nije prisilio) tko zna ,,tko,, bi bila danas

Komentiraj...
Vidi sve komentare