To je to što me zanima!

Meghan oštro napala kraljevsku obitelj: 'Ne znam zašto misle da ćemo mi šutjeti nakon svega...'

Oprah je zaključila kako su kazali neke poprilično šokantne stvari, a pompozno najavljivani intervju 'Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special' emitirat će se u nedjelju 7. ožujka
Vidi originalni članak

Izašao je još jedan trailer dugo iščekivanog intervjua princa Harryja (36) i njegove supruge Meghan Markle (39) s legendarnom voditeljicom Oprah Winfrey (67), a fokus je, dakako, na njihovom odnosu s kraljevskom obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO: Meghan ošto napala kraljevsku obitelj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

CBS je prvo objavio isječak u kojem Harry govori o tome kako je samo želio da se 'ne ponovi povijest', aludirajući na odnos kakav je s krunom imala njegova pokojna majka Diana, ali svi očekuju kako će Meghanine izjave biti one koje će ozbiljno uzdrmati obitelj. Na tom tragu je i insert kojeg je spomenuta TV mreža otkrila na svom YouTubeu kanalu. 

POGLEDAJTE TRAILER ZA INTERVJU:

- Ne znam zašto su očekivali da ćemo šutjeti nakon svog ovog vremena i nakon što je postalo jasno da su i sami aktivno sudjelovali u atmosferi linča protiv nas te podržavali laži koje su plasirane. Htjeli smo da to prestane, a u tom trenutku više nismo imali što izgubiti. Već je naprosto bilo izgubljeno - kazala je Meghan voditeljici u najavi.

'POTJERALA RADNIKE' Strah ih je intervjua pa iz Palače šire gnjusne priče o Meghan

Oprah je zaključila kako su kazali neke poprilično šokantne stvari, a pompozno najavljivani intervju 'Oprah s Meghan i Harryjem: CBS Primetime Special' emitirat će se 7. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Simsolina 05.03.2021.

    Ajde mala unistila si vlastitu familiju sad ce jos i njegovu 🤦🏼‍♀️

  • mudrac22 04.03.2021.

    Megan i jeste tu da rasturi kraljevsku obitelj. Ljubav prema Hariju sastoji se samo iz interesa i zadatka koji ima od tajnih sluzbi. Steta za Harija i to dijete ili djecu ako je istina da je ponovo u drugom stanju. Sebe je obezbjedila, ali nece uspjeti rasturiti kraljevsku obitelj. Kad Hari progleda bit ce kasno, ali samo za njega.

  • pinksurprise 04.03.2021.

    Profesionalna yacht girl grabi noktićima i zubićima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare