To je to što me zanima!

Meghan: 'Tata, laži bole, slomio si mi srce na milijun komadića'

Meghan je svom ocu poslala pismo u kojemu ga moli da prestane medijima govoriti i lagati o njoj i njezinim postupcima otkako se preselila u Buckinghamsku palaču. No, Thomas je pismo dao medijima...
Vidi originalni članak

Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru, poručila je u pismu Meghan Markel (37) svom ocu Thomasu (74). Vojvotkinja od Sussexa svim se silama trudi uspostaviti normalan odnos s ocem otkako se udala za princa Harryja (34), ali bezuspješno.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To dokazuje i ovaj slučaj. Meghan je svom ocu poslala pismo u kojemu ga moli da prestane medijima govoriti i lagati o njoj i njezinim postupcima otkako se preselila u Buckinghamsku palaču. No, Thomas je pismo dao medijima te je Daily Mail sve objavio.

- Njezin ton u pismu, kako ona tvrdi, uopće nije 'pomirljiv' - rekao je i hladnokrvno predao pismo od pet stranica medijima. Meghan je u tom pismu otvorila dušu i rekla ocu što ju muči.

- Tvoja djela su mi slomila srce na milijun komadića. I to ne samo jer si stvorio nepotrebnu bol, već i zato što si odabrao govoriti laži. To je nešto što neću nikada shvatiti - napisala je Meghan. Nabrojila je sve stvari koje je njen otac lagao samo kako bi dobio medijsku pozornost.

POSLALA PISMO NAKON SVADBE Meghan pisala ocu: 'Srce mi je slomljeno, prestani me mučiti'

- Harry i ja smo ti ponudili pomoć nakon što si imao dva srčana udara i nakon što si rekao da ne možeš doći na vjenčanje. Nije istina da te ja nikada nisam pokušala kontaktirati, ti si mene odbio kada sam htjela razgovarati s tobom - objasnila je Markle. Zatim je oca zatražila da prestane podržavati njezinu polusestru u Meghaninom ponižavanju.

- Kako možeš reći da ti nisam pokušala financijski pomoći, a ti me sam nikada nisi tražio nikakve novce. Ti si opsjednut s tabloidima. Gledao si me kako patim svaki dan i kako se slamam od Samanthinih laži - dodala je. 

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ♡♡♡ 11.02.2019.

    Ok, žena možda i je kakvom je opisuju, ali ajd da me susjed isprovocira, ali moj rođeni otac, sestra, to stvarno boli. Neki kažu da je to izrežirana predstava, bila izrežirana ili ne slika je otišla u svijetu, a mogli bi tako lijepo živjeti.

  • 11.02.2019.

    Pismo pisano za javnost, a ne za oca. Cilj je da se ta nakaradna obitelj iz dvorca učini boljom. Taj dvorac, svo zlato, dijamanti, kristali i svila je stvoreni od krvi i znoja robova iz kolonijalizma. Budimo realni, nemojmo se lagati.

  • Aquamen 10.02.2019.

    Mos mislit procurilo...na to je ona i računala..proračunato glumatalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare