Obavijesti

Show

Komentari 15

Meghan: 'Tata, laži bole, slomio si mi srce na milijun komadića'

Meghan: 'Tata, laži bole, slomio si mi srce na milijun komadića'
9

Meghan je svom ocu poslala pismo u kojemu ga moli da prestane medijima govoriti i lagati o njoj i njezinim postupcima otkako se preselila u Buckinghamsku palaču. No, Thomas je pismo dao medijima...

VIDEO

Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru, poručila je u pismu Meghan Markel (37) svom ocu Thomasu (74). Vojvotkinja od Sussexa svim se silama trudi uspostaviti normalan odnos s ocem otkako se udala za princa Harryja (34), ali bezuspješno.

Pokretanje videa...

01:24

To dokazuje i ovaj slučaj. Meghan je svom ocu poslala pismo u kojemu ga moli da prestane medijima govoriti i lagati o njoj i njezinim postupcima otkako se preselila u Buckinghamsku palaču. No, Thomas je pismo dao medijima te je Daily Mail sve objavio.

Royal visit to Mayhew charity

- Njezin ton u pismu, kako ona tvrdi, uopće nije 'pomirljiv' - rekao je i hladnokrvno predao pismo od pet stranica medijima. Meghan je u tom pismu otvorila dušu i rekla ocu što ju muči.

- Tvoja djela su mi slomila srce na milijun komadića. I to ne samo jer si stvorio nepotrebnu bol, već i zato što si odabrao govoriti laži. To je nešto što neću nikada shvatiti - napisala je Meghan. Nabrojila je sve stvari koje je njen otac lagao samo kako bi dobio medijsku pozornost.

Meghan pisala ocu: 'Srce mi je slomljeno, prestani me mučiti'
Meghan pisala ocu: 'Srce mi je slomljeno, prestani me mučiti'

- Harry i ja smo ti ponudili pomoć nakon što si imao dva srčana udara i nakon što si rekao da ne možeš doći na vjenčanje. Nije istina da te ja nikada nisam pokušala kontaktirati, ti si mene odbio kada sam htjela razgovarati s tobom - objasnila je Markle. Zatim je oca zatražila da prestane podržavati njezinu polusestru u Meghaninom ponižavanju.

- Kako možeš reći da ti nisam pokušala financijski pomoći, a ti me sam nikada nisi tražio nikakve novce. Ti si opsjednut s tabloidima. Gledao si me kako patim svaki dan i kako se slamam od Samanthinih laži - dodala je. 

MISTERIOZNA HRVATSKA LJEPOTICA: Na Instagramu je prati milijun ljudi, objavljuje provokativne fotke, ali nitko ne zna tko je

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu