To je to što me zanima!

Mehunka ispeglala lice: Na ovaj tretman ide i Angelina Jolie...

Poduzetnica kaže kako svoje prijatelje često savjetuje da odu na tretmane. Muškarci više ne pričaju kako im izgled nije bitan već prate trendove baš kao i žene, tvrdi Mehun
Vidi originalni članak

Poduzetnica Snježana Mehun (48) sa svojim brojnim pratiteljima podijelila je fotografiju, ali i videosnimku na kojoj se nalaz usred facelift masaže lica. Otkrila nam je o kakvom se zahvatu radi, što misli o estetskoj kirurgiji, ali i koliko vremena posvećuje svom izgledu. 

- Ovdje se radi o skulpturalnoj masaži koja ima efekt faceliftinga. Ovaj tretman radi jedna poznata hrvatska poliklinika, a čitala sam da ga koriste i moje omiljene zvijezde među kojima su Jennifer Lopez (49), Madonna (50) i Angelina Jolie (44) - rekla nam je Snježana. 

Dodala je i kako svoje prijatelje često savjetuje da odu na razne tretmane. U današnje vrijeme, kako kaže, više se ne bahate kako im izgled nije bitan već prate trendove baš kao i žene. 

- Svakoj ženi je izgled bitan. Neke to poriču, ali budimo reali - živimo u svijetu 'lijepog', a svi smo svjesni da je prvi dojam presudan. Kada si uredan to je prvo i osnovno, a kada si njegovan zračiš samopouzdanjem. Dominiraš i tada si uspješan. Osim ako nisi Einstein, iako mislim da niti njegova frizura nije bila slučajna - našalila se Mehunka. 

Iako se bliži pedesetoj godini života, lice i tijelo njeguje svakodnevno, a 'ključ' svega je zadovoljstvo vlastitim životom. 

- Svi smo jednom bili mladi i svi ćemo jednog dana biti stari. Pitanje je samo kako ćemo uploviti u to razdoblje života. Najbitnije mi je da sam odgojila dobrog i uspješnog muškarca Dina koji je postao fitness trener. Uživamo raditi zajedno i to je ono što me čini sretnom. Imam divnu obitelj i prijatelje, a kada još posložite posao koji volite shvatite da zapravo nikada i ne radite. Zabavljam se vječno poput djeteta - dodala je vlasnica brenda 'Duchess'. 

Za kraj nam je otkrila kako smatra da je estetska kirurgija uljepšala puno ljudi, a podržava ju ako je umjerena. Trenutno ne razmišlja o kirurškom zahvatu, jer kako kaže, efekt masaže je doista senzualan. 

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 30.06.2019.

    Dok neki jedva spajaju kraj s krajem.. 😩 Dobra reklama .. 👍

  • _Varešak_ 07.06.2019.

    Ja bih je bolje ispeglao i izmasirao.

  • Jacksss 07.06.2019.

    kakva facelift masaža.. ja samo vidim da joj čube rasteže 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare