To je to što me zanima!

'Meni svake godine nedostaje otac, ali ne bih otvarala te rane'

Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vrijeme da to učinim sada. Roditeljstvo može pričekati još nekoliko godina, jer za to trebate biti spremni, rekla je
Vidi originalni članak

Pjevačica Maya Berović (33) je u intervjuu za Telegraf otvorila dušu pa je, među ostalim, rekla kako je 2020. bila veoma teška.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I mislim da iz nje svi izlazimo psihički umorni. Ne bih željela više nikada da se ponovi ono što nas je zadesilo u 2020. godini. Što se tiče želja, mogu kazati da sam željna koncerata i nastupa, veoma mi nedostaju... Privatno, da moja obitelj i prijatelji budu zdravi, jer smo na kraju godine shvatili da je zdravlje najvažnije što čovjek može imati - ispričala je.

A evo što glazbenica kaže na pitanje je li 2021. godina u kojoj bi se voljela ostvariti kao majka. 

- Mnogi me to pitaju, ali voljela bih da jednom za svagda stavim točku na to pitanje. Smatram da postoji mnogo stvari koje nisam uradila u karijeri i da je pravo vrijeme da to učinim sada. Roditeljstvo može pričekati još nekoliko godina, jer za to trebate biti spremni, ali i uživati u svim tim trenucima s djetetom.. Tada ne možete ići na nastupe i obavljati brojne druge aktivnosti, nego jednostavno vaš život dobije neku novu dimenziju i vi morate sve obaveze podrediti djetetu. Zato vjerujem da nikada nije kasno za to poglavlje života - poručila je.

'MALO SE OBLIKOVALA' Maya Berović je 'iskeširala' 30.000 kuna za operaciju brade

Osvrnula se i na činjenicu da blagdani u ljudima nerijetko bude nostalgiju i nedostajanja.

- Uvijek postoje ljudi koji vam nedostaju. To nije samo sada. Meni svake godine nedostaje otac, ali ne bih otvarala te životne rane u ovim danima - zaključila je pjevačica.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • franjoclio 08.01.2021.

    Da se sad otac digne, ponovo bi umro da vidi kako si obučena i što radiš,

  • Josip33 08.01.2021.

    Jel to netko naslikavao lutku iz izloga? Meni ovo ne izgleda zivo.

  • Ante001 08.01.2021.

    eto odma sutra možeš na masovni koncert ionako ti je sutra subota

Komentiraj...
Vidi sve komentare