Obavijesti

Show

Komentari 24

Maya Berović je 'iskeširala' 30.000 kuna za operaciju brade

Maya Berović je 'iskeširala' 30.000 kuna za operaciju brade
7

Imam tu mogućnost da na svojem tijelu promijenim određene stvari ako mi se ne sviđaju. Jesam li time nekoga povrijedila? Sve što sam željela, uradila sam, rekla je Maya o estetskim korekcijama

VIDEO

Novopečena regionalna zvijezda Maya Berović (33), prema pisanju srpskih medija, na operaciju brade u Istanbulu bila je kod istog estetskog kirurga kod kojeg je prije nekoliko godina sredila i nos. Korekcija brade stoji oko 30.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: Jelena Karleuša VS. Maja Berović

Pokretanje videa...

JK vs Maya Berović 00:59

- Kako sad nigdje ne nastupa zbog zabrane uslijed situacije s korona virusom, odlučila je još malo oblikovati lice. Tijekom operacije se stružu kosti vilice kako bi se dobio što bolji izgled, pa je Maja odmah pristala na operaciju jer ima vremena odmarati – ispričao je izvor za Srpski Telegraf.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Berović je lani nastupala u splitskoj Areni. Uoči koncerta pisalo se da je Severina Kojić (48) zbog Maye „na aparatima“ jer je „regionalna Beyonce“ prodala više karata za koncert u Srbiji nego splitska pjevačica. Seve je tad naime za nastup na Zlatiboru prodala 300 karata, a Berović deset puta više. No to nije jedina poveznica sa Severinom. Nakon što je Seve raskinula suradnju sa svojim dugogodišnjim stilistom Petrom Trbovićem preuzela ga je Berović.

Uoči koncerta u Areni Maya nam je dala intervju u kojem smo je pitali kako komentira da je popularnija od Severine.

- Ona je žena koja ima mnogo hitova, sjajno izgleda za svoje godine i ima posebnu karizmu kojom plijeni pozornost. Slušala sam neke pjesme s novog albuma, imam nekoliko svojih favorita koje slušam kad sam kod kuće. O popularnosti ne želim suditi, mislim da svaka od nas ima svoju publiku i obje smo zasebne individue - rekla nam je lani Berović.

Razgovarali smo s njom i o estetskim zahvatima, a tad je otvoreno priznala da je povećala usne i korigirala nos.

- Imam tu mogućnost da na svojem tijelu promijenim određene stvari ako mi se ne sviđaju. Jesam li time nekoga povrijedila? Sve što sam željela, uradila sam. Mislim da više nije toliko veliki tabu, nego da ljudi kad nemaju što reći o tebi, neće reći da lijepo izgledaš, nego će komentirati što si sve uradila - rekla nam je tad Berović. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje