To je to što me zanima!

Merlina su fanovi vraćali četiri puta na bis i blokirali mu izlaz

Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru, rekao je Merlin
Vidi originalni članak

Sarajevski glazbenik Dino Merlin (55) u subotu je rasprodao zadarsku Arenu 'Krešimir Ćosić'. Dva i pol sata uživala je Dinina najvjernija publika koja je od riječi do riječi znala sve hitove s posljednjeg albuma. 

Nastupao je pred više od 10.000 ljudi, a s koncertom se kasnilo zbog velikih gužvi na ulazu u dvoranu.

- Divan je osjećaj. Nešto neizrecivo. Cijeli moj tim je oduševljen gostoprimstvom i ljubaznošću Zadrana. Hvala vam za to – rekao je Merlin na početku koncerta. 

Koliko se koncert svidio njegovim obožavateljima pokazuje i činjenica da je publika čak četiri puta na scenu vraćala Merlina. 

- Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u mojoj karijeri. Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu - rekao je Dino. 

Redovi obožavatelja koji su se željeli fotografirati stvarali su se nakon koncerta pred ulazom u dvoranu. Pjevač je s njima rado pozirao. U Zadar je stigao dan prije koncerta. Policija je regulirala promet zbog velikih gužvi koje su se stvarale na prometnicama povodom koncerta.

Pogledajte naš novi serijal Ljubav ide kroz želudac:

Idi na 24sata

Komentari 82

  • bree77 12.02.2018.

    Vremena su kokuzna a ti si baksuzna.....

  • ri_ko_k_sni_123 11.02.2018.

    I tako onaj kraj Hrvatske koji se dici hrvazstvom pa se mnogi dice cak i ustas**vom, ugosti Dinu Merlina i napuni dvoranu sa 10k ljudi. Ajde de, bit ce da i Zadrani postaju tolerantniji

  • kung fu panda 11.02.2018.

    Ne vjerujem ja u kipove,ni takve ko ti likove, kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome .........

Komentiraj...
Vidi sve komentare