To je to što me zanima!

Mia Negovetić: Europa neće na prvu razumjeti Kedžinu pjesmu

San se ovaj put nije ostvario, za 'dlaku'. Čestitam Damiru, znam koliko mu ovo znači, i želim mu pobjedu na Eurosongu jer on to svojom izvedbom i emocijom koju daje, u potpunosti zaslužuje, poručila je Negovetić
Vidi originalni članak

Dragi svi, što pametno reći... Veliko hvala svima koji su prepoznali pjesmu 'When it comes to you' i dignuli je glasovima jako visoko na Dori, započela je objavu na svom Instagram profilu Mia Negovetić (17), koja je htjela Hrvatsku predstavljati na Eurosongu. Međutim, ta je čast zbog glasova publike pripala Damiru Kedži (32) iako su imali jednak broj bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

- San se ovaj put nije ostvario, za 'dlaku'. Čestitam Damiru, znam koliko mu ovo znači, i želim mu pobjedu na Eurosongu jer on to svojom izvedbom i emocijom koju daje, u potpunosti zaslužuje. Nadam se da će Europa to prepoznati bez obzira na to što možda neće razumjeti pjesmu onako 'na prvu'. Ali emociju hoće, to je sigurno. Čestitam i svim ostalim izvođačima, mislim da je Dora bila stvarno 'puna' dobrih pjesama i izvođača - nastavila je Mia.

Zahvalila je i svima koji su vjerovali u nju te kaže kako se nada da je opravdala očekivanja, dajući sve od sebe. 

-  I na kraju, tulum na bini s mojim dragim prijateljima, suradnicima, mentorima, ma sve Matko Basara, Nataša Tonković i Anamarija Mija Martinčić je bio genijalan. Ponovilo se! - zaključila je Negovetić.

'IZGLEDAM GLUPO' Kedžo se sjetio početaka: '365 je takav hit da me i sad fura...'

Iako su ove godine odmjerile snage na pozornici Dore, Mia Negovetić i Indira Levak (46) prije dvije godine bile su članice žirija showa 'Zvjezdice' gdje su surađivale, ali cijela atmosfera u Opatiji nije mogla odati da postoji ikakvo rivalstvo između dvije pjevačice.

Podsjetimo, pobjedu na ovogodišnjoj Dori odnio je Kedžo s pjesmom 'Divlji vjetre' kojeg potpisuje autorski tim Ante Pecotić, Bojan Šalamon Shalle i Matija Rodić

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 182

  • menart 03.03.2020.

    Vec je na dnu ljestvice eurosonga. Sorry Kedzo.

  • PredragPrelec 03.03.2020.

    Neće ni pokušati razumjeti, jer je neće poželjeti čuti još jednom.

  • bubleha 03.03.2020.

    Neće proći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare