Video

Komentari 45

Kedžo se sjetio početaka: '365 je takav hit da me i sad fura...'

Kedžo se sjetio početaka: '365 je takav hit da me i sad fura...'

Pobjednik Dore i pjevač Damir Kedžo prisjetio se svoje prve pjesme '365' koju je prije 16 godina snimio u grupi 'Saša, Tin i Kedžo'. Nasmijao se već na prve taktove

Drago mi je da sam pogledao spot za pjesmu '365' jer ga nisam gledao sigurno 15 godina. Potisnuo sam ga, ali dobro je to. Moram priznati da je baš hit, rekao je Damir Kedžo (32). Pobjednik Dore s pjesmom 'Divlji vjetre' predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu, a za 24sata YouTube kanal odlučio se prisjetiti svojih početaka iz grupe 'Saša, Tin i Kedžo'.

POGLEDAJTE KEDŽINU REAKCIJU: 

Pustili smo mu spot za pjesmu '365' koji je snimio prije 16 godina, a glazbenik je već na prve kadrove 'umirao' od smijeha.

- Sjećam se samo da sam bio jako nervozan jer mi je to bilo prvo snimanje i cijelo vrijeme sam razmišljao kako izgledam užasno glupo. Moram priznati kako si sad stvarno izgledam glupo kad ovo gledam - rekao je Kedžo. Pjesma ga je ponovno 'ponijela' i otpjevao nam je refren.

- Što je najgore, mene ova pjesma i dan danas 'fura'. Baš je hit - ponavljao je. U spotu se pojavio Miroslav Škoro, pokojni Đorđe Novković, ali i Pamela Anderson iz 'Mrak filma', što Kedžo ocjenjuje najboljom scenom.

- Ajme, kakvo je ovo glupiranje! Tin je definitivno bio najuvjerljiviji što se tiče glume, a mene jako zanima zašto izgledam ovako ljuto - rekao je te dao savjet mladome sebi: ‘Manje se bojati i više uživati u svemu'.

Cijelu reakciju pogledajte na YouTube kanalu 24sata. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA S DAMIROM KEDŽOM: