To je to što me zanima!

Mijo: 'Tata nakon Nuše više ne želi upoznavati moje djevojke'

Mijo je okrenuo novu stranicu u životu te, kaže, da nema straha da bi se buduće djevojke mogle prepasti njegovih odluka u showu. 'Siguran sam da sad nije razdoblje za vezu i da ću prepoznati kad će to biti to', kaže
Vidi originalni članak

Mijo Matić (27) šokirao je fanove kad je u finalu showa 'Gospodin Savršeni' izabrao Nušu Rojs (28) umjesto Mihaele Muhvić (23).

Njegov otac Predrag navijao je za fatalnu Slovenku i jedva je čekao da show završi kako bi Mijo i Nuša zajednički život počeli graditi izvan kamera.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No to se nije ostvarilo. Takva vijest nije iznenadila samo Nušu nego i Mijinog oca.

- Tata stari emotivac i zamolio me je da ga više ne upoznajem sa svojim djevojkama jer mu se sve brzo svide i bude mu teško ako ne uspijemo - otkrio je za 24sata 'Savršeni'.

NIJE NAŠLA PRAVOG Fatalna Nuša: Ljubav prizivala meditacijom, a Mijo ju 'slomio'

No Mijo tvrdi kako ni u jednom trenu nije zažalio što je odabrao Nušu, ali je ipak odlučio da njihova veza više ne vodi nikamo, a Slovenka je zbog njega bila spremna preseliti se u Zagreb.

- Ne bih volio da se netko mijenja zbog mene, to treba doći spontano. Volio bih da je sve išlo prirodno i opušteno, ali opet sam svjestan da je to bilo teško postići - smatra.

Ističe da mu nije bilo lako donositi odluke u showu i imati titulu 'Gospodina Savršenog'. Okrenuo je novu stranicu u životu te, kaže, da nema straha da bi se buduće djevojke mogle prepasti njegovih odluka u showu.

- Siguran sam da sad nije razdoblje za vezu i da ću prepoznati kad će to biti to - izjavio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 22.10.2019.

    Demmy, ne mislim ja da ju je muljao ni lagao. Tu se nesto drugo krije. Ne znam koliko je puta bila u Zagrebu ali to nije niti bitno, nego bas mislim da se prepao. Stavi se u njegovu kozu, pa ces ga bolje shvatit. Svatko bi Nusu odabrao jer je cura na mjestu. Ako je htio Mihaelu, mogao je i nju, nitko mu nije smetao. Zivi momacki zivot a dosao iz malog Siska, i sta mu fali. Ja sam zensko, pa bi isto tesko prodala svoju slobodu. Mozda se on samo zbog neke popularnosti prijavio, izabrao najpozitivniju osobu da ljudi vide kako zna odabrati, a mozda uopce nije trazio curu. Ne znam, neki pricaju da iz provjerenih izvora to znaju. Tko ce znat, ali simpatije s njegove strane prema Nusi, ipak mislim da postoje. Mozda se nakon nekog vremena, ponovo i spoje. Dobar su par.

  • ARBUNICI 22.10.2019.

    Ma morao je otpočetka pristati da će se kao zaljubiti iako je znao da neće. Jedva su našli nekog da pristane na show. Tko bi pristao na telki izabrat curu, daj molim te!!!Mogu si mislit kak je sad dobio krila, cure mu se nude gdje god se pojavi. Neda se njemu bit u ozbiljnoj vezi, sad će ih lopatama grabit.....pa dečki s 27 su još u pubertetu!!!!

  • mala vatra 21.10.2019.

    Ekipo zar niste skuzili? Pa produkcija mu je naredila koga ce izabrati,a po njegovim reakcijama ja bih se kladila na Mihaelu,ali Tonka je dosla sapnuti koga birati.Sve je to samo show...

Komentiraj...
Vidi sve komentare