Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
61 komentara

Fatalna Nuša: Ljubav prizivala meditacijom, a Mijo ju 'slomio'

Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo - rekla je tužnim glasom

Foto: Instagram
61 komentara

Slovenska pjevačica Nuša Rojs (28) ušla je u show 'Gospodin Savršeni' s namjerom da promovira svoje pjesme i stekne popularnost i u Hrvatskoj. Ona se toga nije sramila, iako su joj djevojke to često znale predbaciti, pogotovo one koje su došle samo kako bi osvojile srce Mije Matića (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, malo po malo, Mijo i Nuša su se upoznavali i zbližavali. Prvi poljubac pao je na Brijunima i od tada je sve krenulo na bolje. Simpatična Nuša oduševila je 'Savršenog' svojom energijom, ali i strašću prema glazbi. Na finalnoj ceremoniji, Mijo je morao odabrati između Nuše i Mihaele.

Foto: RTL

Posljednja ruža tako je pripala fatalnoj Slovenki. Time joj je Mijo pokazao da bi htio s njoj ostvariti neki dublji odnos i kad prestane snimanje showa. To se nije desilo.

- Kad je show završio, Mijo je bio kao malo dijete i govorio kako smo sami, bio je sretan - rekla je Nuša za RTL Exkluziv. 

Foto: Instagram

Otkrila je kako je ostala neko vrijeme u Zagrebu i da je upoznala velik dio njegovih prijatelja.

- Saznala sam od kolega da traže Slovenku na nekom poslu i rekla sam da ću se prijavit - dodala je i otkrila kako smatra da je to Miju preplašilo. 

Foto: Instagram

Prvo mi je rekao da bi to bilo dobro i onda se distancirao. Više mi nije pisao i bilo mi je teško. Nakon četiri dana mi se javio i rekao da više ne osjeća da je to ono pravo - rekla je tužnim glasom. 

Foto: Instagram

Nuša inače dolazi iz maloga mjesta pokraj Maribora. Ona piše, sklada i pjeva, a trenutačno radi i na autobiografskoj knjizi. Priznaje da je ovisna o adrenalinu i ne boji se baš ničega, a neostvarena joj je želja plivanje s dupinima i morskim psima. Za sebe kaže da je komunikativna, zabavna i iskrena. 

Foto: Instagram

Kada ne piše ili ne snima novu pjesmu, uživa u pilatesu, jogi, jahanju, plivanju, trčanju ili rolanju, a iznimno je posvećena i zdravoj prehrani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message